Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιοι ήπιαν σήμερα τον ...Καφφέ της παρηγοριάς!!! (πριν αυξηθεί επίσημα η τιμή έως και 25%...)

Τρίτη και 13 και όπως φαίνεται, η μέρα είναι γρουσούζικη για πολλούς στο χώρο της διαιτησίας. Μπορεί κάποιοι να μην έβαλαν ραντεβού τη σημερινή μέρα, αλλά το Πρωτοδικείο Αθηνών δεν πολυκαταλαβαίνει από τέτοιες προκαταλήψεις... Η γρουσουζιά λοιπόν, ήρθε στους...
Ντάβαρη, Σιμητόπουλο, Θεοδοσόπουλο, Μηναρετζόπουλο και στα άλλα μέλη του νυν ΔΣ, οι οποίοι καλούνται να βγάλουν τα ...κάστανα από τη φωτιά.

Το Πρωτοδικείο, όπως σας αποκαλύψαμε σήμερα το πρωί, απέρριψε την παρέμβαση της πρώην διοίκησης και αποφάσισε ότι το νυν ΔΣ μπορεί να λαμβάνει οποιαδήποτε απόφαση.

Που σημαίνει ότι πλέον, τα μέλη καλούνται να κολυμπήσουν στα βαθιά νερά και να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα στην ομοσπονδία.

Το ταμείον ήταν ...μείον και οι χορηγίες ολοκληρωνόντουσαν κατά διαβολική σύμπτωση στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου. Συνέπιπταν μάλιστα, με την αρχική ημερομηνία των εκλογών.  

Οι αποφάσεις πάντως, θα παρθούν σύντομα και αναμένεται να είναι σημαντικές...


Ποιοι ήπιαν σήμερα τον ...Καφφέ της παρηγοριάς!!! (πριν αυξηθεί επίσημα η τιμή έως και 25%...) Reviewed by THE REFEREES on 5:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.