Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βαριές είναι οι καταγγελίες του Λάσκαρη για τη διαιτησία ενώπιον αθλητικού δικαστή!!! (ποιοι τον πλησίασαν, τι του είπαν...)

Ο Νίκος Λάσκαρης φαίνεται ότι έχει πολλές καταγγελίες για τη διαιτησία. Ο εν δυνάμει τραπεζίτης φαίνεται ότι έχει βαριές και ασήκωτες αποδείξεις για το κομμάτι της διαιτησίας. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι...
ζήτησε και πήρε αρχικά αναβολή από τον αθλητικό δικαστή και σήμερα ξαναπήρε άλλες τρεις εβδομάδες και συγκεκριμένα μέχρι τις 16 Ιανουαρίου!!!
Λογικό είναι αφού τέτοιες ημέρες ο ιδιοκτήτης συνηθίζει να βρίσκεται στο Gstaad και να συμμετέχει σε μεγάλο gala που διοργανώνεται στην Ελβετία, μαζί βεβαίως - βεβαίως με την Ελληνοκύπρια σύζυγό του, Γεωργία Ευσεβούλου Λάσκαρη.

Αυτό είχε συμβεί και πέρσι, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, όπου ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε στο επίσημο φιλανθρωπικό δείπνο ενώ είδαμε (από τις φωτο) τους Τατιάνα Μπλάτνικ, Σήλια Κριθαριώτη, Τρύφωνα Σαμαρά.


Βαριές είναι οι καταγγελίες του Λάσκαρη για τη διαιτησία ενώπιον αθλητικού δικαστή!!! (ποιοι τον πλησίασαν, τι του είπαν...) Reviewed by THE REFEREES on 6:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.