Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μικρές φωτογραφικές στιγμές από μια σημαντική εκδήλωση...


Πραγματικά ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, μια εκδήλωση που συζητήθηκε λόγω των παρουσιών. Για ακόμη μια χρονιά ο...
ΣΚΚΑ υποδέχτηκε τον νέο χρόνο, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά στην Αγιά Παρασκευή.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία πλήθους κόσμου και βέβαια παρόν έδωσε και πάλι όλο το Αθηναϊκό Μπάσκετ καθώς και Σύνδεσμοι Κριτών από την περιφέρεια.

Φέτος οι κριτές της Αττικής αποφάσισαν να τιμήσουν  - και το έκαναν - τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Κατσαρό και έναν θρύλο της ελληνικής Καλαθοσφαίρισης και κορυφαίο επιστήμονα της ιατρικής τον Χρήστο Ζούπα.

Για ακόμη μια χρονιά αναδεικνύουμε ότι η τέχνη, ο αθλητισμός και η επιστήμη  είναι κομμάτια του πολιτισμού μας και μπορούν να συνυπάρχουν.

Αφού προβλήθηκαν δύο αφιερώματα ένα για κάθε τιμώμενο πρόσωπο, η πρόεδρος του Συνδέσμου απένειμε στον Γιώργο Κατσαρό ένα σαξόφωνο σκαλισμένο σε ορείχαλκο πάνω σε νότες ενώ την απονομή ενός Ιπποκράτη από ασήμι στον Χρήστο Ζούπα έκανε ο Σταυρός  Δουβής.

Ο Γιώργος Κατσαρός στον χαιρετισμό του εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά τον Σύνδεσμο Κριτών, δηλώνοντας πως αυτό το αφιέρωμα με το πολύ υψηλό επίπεδό του, τον παρακίνησε να ξεκινήσει να γράφει ένα βιβλίο για την μέχρι τώρα πορεία του.

Ο Χρήστος Ζούπας το ίδιο συγκινημένος, απένειμε εύσημα στους κριτές καλαθοσφαίρισης τονίζοντας πως η κίνηση να ανατρέξουν στο παρελθόν προβάλλοντάς το, αποτελεί την σοφότερη επιλογή γιατί λαός χωρίς παρελθόν δεν έχει μέλλον.

Ακολούθησαν, οι απονομές των τιμητικών διπλωμάτων στους κριτές που είχαν κλείσει 20 και 10 χρόνια προσφοράς στον Σύνδεσμό ενώ στην συνέχεια έγινε η απονομή των διπλωμάτων στους νέους κριτές της Σχολής Κριτών του 2016.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, οι κύριοι, Σωτήρης Κουλοσούσας, Γιώργος  Κομπορόζος Σταυρος Δουβής, Σπύρος Γκόντας, Παναγιώτης Ντάβαρης, Μιχάλης Κυρίτσης, Λώρη Σαλάχας πρόεδρος της Ένωσης Κυκλάδων,  Ορέστης Σμυρνάκης πρόεδρος κριτών Κρήτης, Νίκος Ζαβλανός και ο Μιχάλης Δούκας.

Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό, από την μεριά της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά τον  οποίο απεύθυνε ο Διευθυντής του Γυμνασίου της Σχολής κύριος Κώστας Μπουμπούκης.

Τυχερός της χρονιάς για φέτος ήταν ο Γιάννης Καναρίδης αφού σε αυτόν έπεσε το φλουρί της πίτας.

Ο συνάδελφος σε ένα ολιγόλεπτο χαιρετισμό ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο και πρόσθεσε πως είναι υπερήφανος που ανήκει σε αυτόν τον χώρο.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση ενώ μοιραστήκαν δώρα στα παιδιά όλων των καλεσμένων.  

Μικρές φωτογραφικές στιγμές από μια σημαντική εκδήλωση... Reviewed by THE REFEREES on 5:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.