Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διαιτητικός εφιάλτης στο δρόμο με το εργόσημο!!! (διαβάστε τι ειπώθηκε στη συγκέντρωση των Αθηναίων για την τσέπη κάθε διαιτητή...)

Όπως σας είχαμε γράψει, τα προβλήματα στην καταβολή των χρημάτων στους διαιτητές είναι πολλαπλά και σημαντικά. Και σίγουρα ύστερα από τις διατάξεις με τα μπλοκάκια και τη δαπάνη πληρωμής, περιπλέκονται ακόμα περισσότερο τα θέματα κάτι που ειπώθηκε χθες στη συγκέντρωση των Αθηναίων διαιτητών....
Τα προβλήματα αφορούν τον ΕΣΑΚΕ ως κεντρικό όργανο, αφού δεν αποδέχεται να πληρώνει τους διαιτητές και τους κριτές και στη συνέχεια να λαμβάνει τα χρήματα από τις ομάδες.

Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και έτσι, κάποιες ομάδες μπορεί να τους βάλουν και φέσι!

Αυτό πρακτικά τι σημαίνει;


  • Αυξάνονται οι εισφορές τόσο στα μπλοκάκια όσο και στις δαπάνες πληρωμής για τους διαιτητές που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Α1.
  • Το εργόσημο είναι πιθανό να κοπεί στα παιχνίδια της Α2, κάτι που σημαίνει ότι τα χρήματα είναι πιθανό να περικοπούν ακόμα και κατά το ήμισυ!!!    
Διαιτητικός εφιάλτης στο δρόμο με το εργόσημο!!! (διαβάστε τι ειπώθηκε στη συγκέντρωση των Αθηναίων για την τσέπη κάθε διαιτητή...) Reviewed by THE REFEREES on 4:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.