Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Κλείδωσαν" τα ονόματα των διαιτητών που θα μετέχουν στο προστάζ!!! (αμ έπον, αμ έργον από την ΟΔΚΕ)

Ούτε ανάσα δεν πρόλαβαν να πάρουν τα νέα μέλη της ΟΔΚΕ μετά την αλλαγή της νέας σελίδας. Τα ζητήματα που εκκρεμούν είναι καίρια και κυρίως ζητούν επίλυση άμεσα. Ένα απ' αυτά είναι και η δημοσιοποίηση των διαιτητών που θα λάβουν μέρος στο προστάζ, καθώς λόγω της έκπτωτης διοίκησης δεν ήταν δυνατό να παρθούν αποφάσεις. Πλέον το θέμα ολοκληρώθηκε αφού περίπου...
50 ρέφερις απ' όλη την Ελλάδα θα μετέχουν.

Η απόφαση λήφθηκε και μάλλον αύριο Κυριακή θα ανακοινωθούν τα ονόματα.

Τι έχουμε μάθει;

Από τα περίπου 50 διαιτητές το 1/3 προέρχονται από τους μεγάλους συνδέσμους, ενώ η νέα διοίκηση της ΟΔΚΕ έχει θέσει κανόνες και αρχές.

Ο πρώτος και απαράβατος και συγκεκριμένα ότι δεν θα υπάρχουν αποκλεισμοί, δηλαδή, "δεν θα γίνουμε ίδια και όμοια με την έκπτωτη διοίκηση..."

Τουλάχιστον ένας διαιτητής από κάθε σύνδεσμο θα δώσει το παρών στο προστάζ, ανεξάρτητα αν είχαν ταχθεί με την πλευρά του έκπτωτου προέδρου ή όχι.

Η διαιτησία είναι, άλλωστε, ενιαία και αδιαίρετη και όποιος προσπαθήσει να την διχάσει, να της προκαλέσει τον τεμαχισμό, τότε θ' απομακρυνθεί πάραυτα από το χώρο.

Άπαξ δια παντός... 
"Κλείδωσαν" τα ονόματα των διαιτητών που θα μετέχουν στο προστάζ!!! (αμ έπον, αμ έργον από την ΟΔΚΕ) Reviewed by THE REFEREES on 2:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.