Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συγκέντρωση στην Αθήνα και ο απολογισμός των εκλογών στην ΟΔΚΕ!!! (τι δεν άρεσε στους συνδέσμους από την ομιλία του Γκόντα)

Ομολογουμένως ο σύνδεσμος της Αθήνας δεν τα πήγε καλά στις εκλογές της ΟΔΚΕ, αλλά μεταξύ μας, μήπως τα πήγαν καλά η Θεσσαλονίκη και ο Βόλος; Δηλαδή, οι τρεις μεγαλύτεροι σύνδεσμοι της χώρας. Προφανώς και το αποτέλεσμα είχε αντίκτυπο στους...
Ντάβαρη, Μηναρετζοπουλο και Σιμητόπουλο, όμως, αλήθεια ευθύνονται οι ίδιοι για το τελικό αποτέλεσμα;

Εμάς να μας επιτρέψετε να μην το ενστερνιστούμε.

Θεωρούμε ήταν δεν ήταν θέμα προσώπων αλλά πολιτικών.

Ας πούμε, στην Θεσσαλονίκη προσάπτουν, μεταξύ άλλων και την απόφαση να στείλουν διαιτητή σε μια άλλη ένωση εις βάρος ενός άλλου συνδέσμου.

Ας πούμε, στο Βόλο προσάπτουν, μεταξύ άλλων, ότι κακώς έβγαζε χωρίς ενημέρωση ανακοινώσεις κατά της έκπτωτης διοίκησης της ΟΔΚΕ.

Ας πούμε, στην Αθήνα διότι θέλει να το παίξει ...θεματοφύλακας στο χώρο της διαιτησίας, τη στιγμή που διαθέτει μόνο μια ψήφο.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, και στις τρεις περιπτώσεις να έπαιξε ρόλο και η δεδομένη δυσαρέσκεια συνδέσμων για μη αξιοποίηση των διαιτητών τους σε αγώνες των εθνικών κατηγοριών.

Και εκφράστηκε στους συνδέσμους, οι οποίοι διατηρούν μέλος στην ΚΕΔ.

Ορισμένοι πρόεδροι συνδέσμων, πάντως, δεν είδαν με καλό μάτι την ομιλία του προέδρου του ΣΕΔΚΑ, Σπύρου Γκόντα, ο οποίος αφού πρώτα άφησε να εννοηθεί ότι κακώς ψηφιζόντουσαν οι απολογισμοί των διοικήσεων Καφφέ που υπέκρυπταν ανεπίτρεπτα έξοδα και αυτόματη επιβάρυνση του ταμείου, τόνισε ξεκάθαρα ότι ο σύνδεσμος της Αθήνας θα παρακολουθεί επισταμένα το έργο της νέας διοίκησης και θα παρεμβαίνει όπου χρειαστεί.

Η δήλωσή του ερμηνεύθηκε, κακώς βέβαια, ως ¨καπέλωμα" του συνδέσμου στα εσωτερικά της Ομοσπονδίας.     
Συγκέντρωση στην Αθήνα και ο απολογισμός των εκλογών στην ΟΔΚΕ!!! (τι δεν άρεσε στους συνδέσμους από την ομιλία του Γκόντα) Reviewed by THE REFEREES on 9:10 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.