Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι διαιτητές πρέπει να κάνουν και τους πράκτορες!!! (καλά έλεγε ο Τσαρούχης ότι "στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι)

Στην Ελλάδα ζούμε και κινούμαστε και όπως είπε ο μεγάλος Τσαρούχης, "ό,τι δηλώσεις είσαι..." Για να είμαστε ακριβείς το πρωτοείπε ο ηθοποιός Τζαβαλάς Καρούσος, αγωνιστής της αριστεράς και το διέδωσε ο Τσαρούχης. Διαιτητής θέλεις να είσαι; Αρκεί να το δηλώσεις. Δημοσιογράφος θέλεις να είσαι; Προπονητής θέλεις;
Τέλος πάντως.

Αλλού είναι το θέμα μας όμως.

Γράφει το Ebasket: "Ο Παντελίδης δεν έψαξε -ως όφειλε- να βρει τα πτυχία του Νίκου Ιωάννου, πριν προχωρήσει στη διαγραφή του. Κι ο πρώην ΓΓ της ΟΔΚΕ έχει πτυχία".

Γι' αυτό και ξεκινήσαμε με Τσαρούχη. Ο Παντελίδης μπορεί να δηλώσει ότι είναι, εκτός από διαιτητής της Α1, και κατάσκοπος.

Αν οφείλει ο Παντελίδης και ο κάθε πρόεδρος να ψάχνει να βρει τα πτυχία του καθενός, ε, τότε δικαιωματικά μπορεί να λάβει την ιδιότητα του πράκτορα.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες γνωρίζαμε ότι στην Ελλάδα και σε οποιαδήποτε σύγχρονη πόλη για να εγγραφείς στο σύνδεσμό σου και την ένωσή σου, τότε απλά προσκομίζεις τα απαραίτητα έγγραφα.

Τώρα μάθαμε ότι για να συμβεί αυτό, πρέπει ο πρόεδρος ν' αναζητήσει αυτά τα έγγραφα!!

Τι μας λέει το Ebasket; Ότι για να εγγραφεί κάποιος δημοσιογράφος στην ΕΣΗΕΑ ο εκάστοτε πρόεδρος πρέπει να βγει σεργιάνι και να αναζητήσει από μόνος του τα απαραίτητα έγγραφα!!!

Το πιάσατε; Κρατήστε το να μην σας φύγει...

Λέει λοιπόν, ο μάγκας ότι ο Παντελίδης αντί να καλεί συνεχώς τον Ιωάννου να παρουσιαστεί στο ΔΣ ή στη συνέλευση για να παραδώσει το πτυχίο του διαιτητή, έπρεπε να κάνει ένα ταξίδι στο Βελιγράδι, να επισκεφθεί το πανεπιστήμιο που λειτουργούσε επί Γιουγκοσλαβίας, να βρει το μητρώο του Ιωάννου, να του κατατεθούν επισήμως τα έγγραφα, να τα μεταφέρει στην Αθήνα και να πάει στο υπουργείο Εξωτερικών για να τα μεταφράσει ώστε να τα προσκομίσει στη ΓΣ...

Πως είπατε; Ε, στην Ελλάδα όλα τα έχουμε δει...     
Οι διαιτητές πρέπει να κάνουν και τους πράκτορες!!! (καλά έλεγε ο Τσαρούχης ότι "στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι) Reviewed by THE REFEREES on 6:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.