Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων για την ακύρωση της τελικής φάσης στην Σκάλα!!! (το λένε και ο δήμαρχος και η ΕΟΚ και τους ευχαριστούμε...)

Σας τα γράψαμε όταν άλλοι έγραφαν την ανακοίνωση. Ο λόγος ακύρωσης ήταν άλλος πέρα του απρόοπτου. Ήταν πιο σοβαρός ο λόγος και εμείς σας το καταγράψαμε. Τώρα ήρθε η σειρά του δημάρχου για να μας επιβεβαιώσει...
Λέει η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης ο Δήμος Ευρώτα αποφάσισε και έγινε γνωστό στην Ε.Ο.Κ,  να βραβεύσει Σωματεία, Συλλόγους και Προσωπικότητες που τίμησαν και διακρίθηκαν στον Αθλητισμό. Μεταξύ των άλλων ο Δήμος Ευρώτα θα απένειμε τιμητική διάκριση   στους αδερφούς Πετρόπουλου και στον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, κ. Παναγιώτη Γιαννάκη, με την ευκαιρία συμπλήρωσης τριάντα (30) χρονών από το μεγάλο άθλο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλου και ξεκινήματος ενός ονείρου που συνεχίζεται και σήμερα με τις νεότερες γενιές.

Ο Βασιλακόπουλος μόλις έμαθε ότι ο δήμος θα τιμήσει τον Γιαννάκη άστραψε και βρόντηξε.

Η διοργάνωση είναι της ΕΟΚ και ως εκ τούτου οποιαδήποτε ενέργεια του δημάρχου έπρεπε να γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση.

Από τη στιγμή που οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι και οι καλύτερες, πως είναι δυνατό να τιμηθεί;

Προσοχή: Λέμε ότι ο Γιαννάκης όχι μόνο πρέπει να τιμηθεί αλλά και να ονοματοδοτήσει γήπεδα, όπως ο Γκάλης αλλά...

Από τη στιγμή που η ΕΟΚ και προσωπικά ο Βασιλακόπουλος έχει πρόβλημα με κάποιον, τότε δεν μπορείς να τον καλείς στη συγκεκριμένη εκδήλωση για να τον βραβεύσεις.

Θα μπορούσε να τον τιμήσει σε οποιαδήποτε εκδήλωση ήθελε, εκτός απ' αυτή που διοργανώτρια αρχή είναι η ομοσπονδία.

Σας γράψαμε επίσης ότι υπάρχει θέμα και με τα δωμάτια. Η ανακοίνωση της ΕΟΚ είναι κατατοπιστική:

  Σήμερα, Μ. Πέμπτη 13/4/17, και ώρα 15.06, εστάλη στην Ομπσονδία mail με το οποίο ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου στο οποίο θα διέμεναν οι συμμετέχοντας με φιλοξενία του Δήμου, μας ενημέρωνε επί λέξη: "ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΑΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ"


Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων για την ακύρωση της τελικής φάσης στην Σκάλα!!! (το λένε και ο δήμαρχος και η ΕΟΚ και τους ευχαριστούμε...) Reviewed by THE REFEREES on 7:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.