Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτο: Έβαλαν ρεφενέ για να γιορτάσουν την άνοδο στον Πανιώνιο!!! (υπό τους ήχους του τραγουδιού του Δάντη "οι ωραίοι έχουν χρέη και πληρώνουν με φιλιά"...)

Οι παίκτες του Πανιωνίου γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο την άνοδο στην Α1 κι αυτό ήταν απόλυτα φυσιολογικό, αφού κατάφεραν να ανέβουν απ' ευθείας στη μεγάλη κατηγορία. Μέχρι εδώ καλά, διότι αυτό που επακολούθησε μάλλον πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες... Το βράδυ οι κυανέρυθροι βρέθηκαν στη Φαντασία για να ακούσουν τον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Δάντη και να διασκεδάσουν το μεγάλο άθλο. 

Στο τέλος όμως, έγινε το εξής καταπληκτικό: Εκτός από ένα 300αρι που δόθηκε από έναν παράγοντα, τα υπόλοιπα βγήκαν από τους παίκτες και προπονητές!!!

Πενηντάρικα συγκέντρωνε ο Σταύρακας για να πληρωθούν τα ποτά...

Όχι τίποτα άλλο, αλλά είχαν και τον Δάντη να τραγουδάει "οι ωραίοι έχουν χρέη και πληρώνουν με φιλιά" ή τον Ρέμο με τα ...κομμένα πια τα δανεικά!!!

Εντάξει, είπαμε ότι ο Βαρουξάκης κάθεται στο 37ο όροφο και αγναντεύει τις παραλίες του Μαϊάμι, ένα χιλιαρικάκι δεν έστελνε για τα έξοδα στη Φαντασία;  
Απίστευτο: Έβαλαν ρεφενέ για να γιορτάσουν την άνοδο στον Πανιώνιο!!! (υπό τους ήχους του τραγουδιού του Δάντη "οι ωραίοι έχουν χρέη και πληρώνουν με φιλιά"...) Reviewed by THE REFEREES on 10:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.