Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έντονος διάλογος Μουζάκη, Μαύρου μπροστά στα μάτια των νεαρών διαιτητών!!! (τι ειπώθηκε στη μηνιαία συγκέντρωση...)

Τόσο ο Κώστας Μουζάκης όσο και ο Γιάννης Μαύρος δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες τους στη διαιτησία. Είναι "φορτωμένοι" και φορτισμένοι με τα διαιτητικά θέματα και η σπίθα, ούτως ή άλλως, έχει ανάψει. Απέμενε να πάρει φωτιά, κάτι που έγινε χθες το βράδυ στον ΣΕΔΚΑ. Το μέλος της ΚΕΔ...
λοιπόν, δέχεται παράπονα από πολλούς Αθηναίους διαιτητές για τη χρησιμοποίησή τους, με συνέπεια σε κάθε συγκέντρωση να έχει τετ α τετ.

Ο δικηγόρος από την άλλη, δεν έχει καλή χρησιμοποίηση φέτος από πλευράς ΚΕΔ και έχει "πάρει ανάποδες".

Όταν ο Μουζάκης του ζήτησε να μιλήσουν κατ΄ιδίαν ο Μαύρος αρνήθηκε και του είπε "ότι δεν θέλω να μιλήσουμε. Βάλε τον αδελφό σου να παίξει..."

Όπως καταλαβαίνετε, σκηνές άπειρης άγριας ομορφιάς είδαν (πάλι) οι νεαροί διαιτητές, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα να γίνονται μάρτυρες προσωπικής κόντρας μεταξύ διαιτητικών ...ελεφάντων.

Η μηνιαία συγκέντρωση δεν είναι για να βγαίνουν τα απωθημένα του καθενός αλλά για να επιμορφώνονται οι νεαρότεροι ρέφερις.

Και η διοίκηση του ΣΕΔΚΑ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα όσα κωμικοτραγικά γίνονται...    
Έντονος διάλογος Μουζάκη, Μαύρου μπροστά στα μάτια των νεαρών διαιτητών!!! (τι ειπώθηκε στη μηνιαία συγκέντρωση...) Reviewed by THE REFEREES on 4:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.