Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο συνδικαλιστής της Καβάλας Oil που έγινε αφεντικό εν μια νυκτί της ομάδας μπάσκετ και την έριξε στη Β'!!! (θα κάνει κατάληψη στην ΕΟΚ αν δεν επιστρέψει στην Α1...)

Η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών συνήθως απαγορεύεται σε κρίσιμα παιχνίδια της ΕΟΚ. Κι όμως, ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων της Kavala Oil, που έγινε αφεντικό της ομάδας μπάσκετ της ομώνυμης ομάδας, κατέβασε δυο πούλμαν και πολλά αυτοκίνητα από την πόλη του στα Πεύκα. Ήταν οι εργαζόμενοι της Kavala Oil; Ο λόγος για τον Βαγγέλη Παππά από την Αμυγδαλιά Αρκαδίας, ο οποίος ανέλαβε από τον Κώστα Παπακωνσταντίνου να βγάλει τα "κάστανα από τη φωτιά" αλλά δεν μπόρεσε... Η Καβάλα έπεσε στη Β' εθνική και σε ανακοίνωση ανέφερε ότι σφαγιάστηκε από τη διαιτησία!!!

Τι θα έλεγε άλλωστε...

Οι συνδικαλιστές είθισται να έχουν το αλάθητο, να διαμαρτύρονται και να μάχονται, έστω κι αν γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι ο πόλεμος δεν κερδίζεται.

Άλλωστε πριν από ένα χρόνο άφηνε να εννοηθεί ποιο θα είναι το τέλος της ομάδας: "Πάμε για μία χρονιά συντήρησης στην Α2"...

Κάποιοι τον κατηγορούν ότι πήγε να κάνει την Καβάλα "μικρομάγαζο" του, αλλά αυτός δεν ασχολήθηκε. 

Στο χθεσινό ματς με τους Μαχητές κατέβασε δύο πούλμαν στο γήπεδο και έμπασε πάνω από 150 οπαδούς σε ένα γήπεδο που χωράει 300 φιλάθλους!!!

Είναι σαν τον Φάρο να πηγαίνει στον Ηρακλή καμιά 1.000 οπαδούς και οι γριές να ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες!!!
Γίνονται αυτά; Κι όμως έγιναν...

Οι Καβαλιώτες καθόντουσαν και οι φίλοι των Μαχητών έκατσαν όρθιοι!!!

Η ανακοίνωση της Καβάλα μεταφέρει τις ευθύνες μέχρι και στον Χατζηπετρή αλλά όχι, σ' αυτούς που "έτρεξαν" την ομάδα. 

Ούτως ή άλλως ο Παππάς το είχε πει: "Πάμε για μια χρονιά συντήρησης στην Α2".

Άρα, οι ευθύνες κατ' αρχήν βαρύνουν όλους όσοι αποφάσισαν να μην φουλάρουν  οικονομικά και αγωνιστικά.

   

  
Ο συνδικαλιστής της Καβάλας Oil που έγινε αφεντικό εν μια νυκτί της ομάδας μπάσκετ και την έριξε στη Β'!!! (θα κάνει κατάληψη στην ΕΟΚ αν δεν επιστρέψει στην Α1...) Reviewed by THE REFEREES on 3:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.