Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι έγινε στην κλήρωση των διαιτητών...

Εγινε η κλήρωση των διαιτητών για τον τέταρτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αναστόπουλος, Γ. Πουρσανίδης, Ανδρικόπουλος η τριάδα.

Μία μέρα πριν το τζάμπολ του τέταρτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League, οι παράγοντες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την κλήρωση των διαιτητών.

Η τριάδα που προέκυψε είναι η εξής: Αναστόπουλος, Γ. Πουρσανίδης, Ανδρικόπουλος, ενώ αν χρειαστεί και πέμπτο ματς για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2016-2017, πιθανότατα θα γίνει ορισμός (όπως ενημέρωσε η ΚΕΔ) το μεσημέρι της Παρασκευής. Αυτό θα είναι το πρώτο ντέρμπι αιωνίων που θα σφυρίξουν οι Γ. Πουρσανίδης και Ανδρικόπουλος!

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ τον Ολυμπιακό οι Γιώργος Σκινδήλιας - Χρήστος Σταυρόπουλος. Άπαντες αποχώρησαν λίγα λεπτά πριν τις 16:00 χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ένταση.

Η διαδικασία της κλήρωσης ήταν από τις πιο ήσυχες στην... ιστορία και το μόνο θέμα που έθιξε ο Παναθηναϊκός δια στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε να κάνει με τις αναρτήσεις του Τόμι Σχινά στα social media. Εκεί πήρε το λόγο ο Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού Χρήστος Σταυρόπουλος και εξέφρασε τη δική του απορία. "Το πρόβλημα είναι τα social media ή το γεγονός ότι υπάρχουν έμπειροι διαιτητές που δεν παίζουν και δεν ξέρουμε γιατί δεν παίζουν".

Πώς βγήκε η τριάδα

Ο πρώτος διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος βγήκε με ορισμό, ενώ έγινε κλήρωση για τους άλλους δύο. Οι διεθνείς Γιώργος Πουρσανίδης και Νίκος Σώμος μπήαν στην κληρωτίδα και βγήκε ο Πουρσανίδης ως δεύτερος διαιτητής της αναμέτρησης. Υποψήφιοι για τρίτοι διαιτητές ήταν οι Αλέκος Ψαριανός και Γιώργος Ανδρικόπουλος και βγήκε ο Ανδρικόπουλος. Ο Χρήστος Σταυρόπουλος ρώτησε γιατί δεν ξαναμπήκε και ο Σώμος ως υποψήφιος για τρίτος ρέφερι.

Πηγή: sport24
Τι έγινε στην κλήρωση των διαιτητών... Reviewed by THE REFEREES on 5:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.