Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τέλος στα σενάρια συγχώνευσης Χολαργού - Παπάγου!!! (η αντίδραση για τον Καρατζά και το παρασκήνιο των συζητήσεων)

Πείτε πως δεν το διαβάσατε ποτέ!!! Ήταν Σάββατο 20 Μαΐου όταν αποκαλύπταμε: Πάμε (και πάλι) για συγχώνευση Παπάγου - Χολαργού για το κοινό συμφέρον του δήμου!!! (τι ακούγεται στο παρασκήνιο). Από τότε το θέμα έπαιξε σε όλα τα sites και κουβεντιάστηκε αρκετά απ' όλους, αλλά όχι απ' αυτούς τους Χολαργού και του Παπάγου!!!
Και επιβεβαιωθήκαμε σ' αυτό που γράψαμε στο κείμενο:

Βεβαίως όμως, και λέγεται ότι μπορεί να ακούγεται έντονα το ενδεχόμενο συγχώνευσης αλλά καμιά πλευρά δεν την θέλει ειλικρινά.

Και όπως φαίνεται, έτσι είναι...

Το θέμα φέρεται να "τσάκισε" στις αντιδράσεις που προκάλεσε το όνομα του Θόδωρου Καρατζά όταν τέθηκε για το κοινό ΔΣ του ενοποιημένου Παπάγος- Χολαργός.

Πίσω από τον Χολαργό βρίσκονται οι Δρόσος, Τούτουζας και Καρατζάς, με τον πρώτο να δίνει το 70% του μπάτζετ, ο γιος του μεγάλου καρδιολόγου το 25% και ο πρώην πρόεδρος του Παπάγου το 5%.

Μόλις ειπώθηκε ότι ο Καρατζάς θα έχει ρόλο και λόγο στο νέο σχήμα, οι Παπαγιώτες αντέδρασαν θυμίζοντας ότι με τις ενέργειές του ζημιώθηκε ο σύλλογος.

Για να τα λέμε όλα, ο Καρατζάς μάλλον αποτέλεσε πρόσχημα για το "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων... 
Τέλος στα σενάρια συγχώνευσης Χολαργού - Παπάγου!!! (η αντίδραση για τον Καρατζά και το παρασκήνιο των συζητήσεων) Reviewed by THE REFEREES on 10:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.