Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Οι παρασκηνιακές κινήσεις για τον ταμία της ΕΟΚ και το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής... (ανακοινώνεται από στιγμή σε στιγμή)

Ο Δημήτρης Μπασούρης, κατά γενική ομολογία, ήταν ένας ικανότατος παράγοντας και ένας άνθρωπος που κρατούσε τις ισορροπίες στην ΕΟΚ. Γνώριζε τα χούγια του Βασιλακόπουλου, ως συνεργάτης του δεκαετίες τώρα και προσπαθούσε να λύνει, εν τη γενέσει, τα προβλήματα που παρουσιάζονταν στην ομοσπονδία. Τις τελευταίες ημέρες γίνονται συζητήσεις για το ποιο μέλος θα τον αντικαταστήσει και φαίνεται ότι υπάρχει διχογνωμία! Οι "ζυμώσεις" ξεκίνησαν και όπως μάθαμε...ο Βασιλακόπουλος είχε λάβει την απόφασή του.  

Μόνο που στέλεχος της ΕΟΚ διαφωνεί και προτείνει εναλλακτική λύση. 

Για να γνωρίζετε τι γίνεται πίσω από την κουρτίνα, ο πρόεδρος έκανε συζήτηση με τον υποψήφιο αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν άρεσε σε κάποιους, οι οποίοι πρότειναν άλλους. 

Και συγκεκριμένα, δύο προέδρους ενώσεων...

Ο ένας πρόεδρος κάθεται στην καρέκλα ένωσης σε μεγάλη πόλη και έχει σχέσεις με τον Βασιλακόπουλο παιδιόθεν. 

Ο δεύτερος πρόεδρος κάθεται στην καρέκλα ένωσης, που είχε πέρσι βλέψεις για ψηλά και χαρακτηρίζεται από τον ...αυθόρμητο χαρακτήρα του.

Το θέμα βέβαια, δεν είναι ποιος θα οριστεί στο ταμείο, αλλά ποιος θα μπει και στην εκτελεστική επιτροπή. 

Ο ταμίας έχει τον άχαρο ρόλο να υπογράφει τα οικονομικά ζητήματα, γι' αυτό και πρέπει να βρίσκεται πέριξ της Αθήνας ώστε να έχει την ευχέρεια να βρίσκεται στο Μαρούσι. 

ΥΓ. Υπάρχει και μια ακόμα λύση, η τέταρτη, που ναι μεν συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, αλλά αν γίνει θα φάει η μύγα σίδερο... Πρόεδρος ένωσης με πλούσιο έργο και στην παραγωγική διαδικασία... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.