Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι γράφουν οι Σχινάς, Καρακατσούνης και Δεσλής στο φύλλο αγώνα....

Πολλά και ενδιαφέροντα σημεία έχουν μεταφέρει οι διαιτητές του τρίτου τελικού Σχινάς, Καρακατσούνης και Δεσλής στο φύλλο αγώνα. Όπως είδαμε με τα μάτια μας και ακούσαμε με τα αυτιά μας οι διαιτητές εστίασαν την προσοχή τους σε...
κροτίδες και υβριστικά συνθήματα.

Στο 3'26'' του Α' δεκαλέπτου οπαδοί της Α' ομάδος φώναζαν εν χορώ: «Σφύρα καλά πουτ... γιε». Έγινε 2η παρατήρηση στο φύλλο αγώνα και ζητήθηκε από τους παράγοντες της Α' ομάδος να γίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

Στο 1'14'' του Α' δεκαλέπτου οπαδοί της Α' ομάδος φώναζαν εν χορώ: «Παπά μπινέ πουτ... γιε», «είναι πουτ... του Παππά η μάνα». Σ' αυτό το σημείο έγινε η 3η έγγραφη παρατήρηση στο φύλλο αγώνα και ζητήθηκε από τους παράγοντες της Α' ομάδος να γίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

Στο 3'26'' του Α' δεκαλέπτου οπαδοί της Α' ομάδος έριξαν στον περιβάλλοντα χώρο δύο κροτίδες που παρήγαγαν δυνατό ήχο.

Στο 1'10'' του Β' δεκαλέπτου οπαδοί τςη Α' ομάδος έριξαν στον περιβάλλοντα χώρο τρεις κροτίδες που παρήγαγαν δυνατό ήχο, κατά τη διάρκεια τάιμ-άουτ.

Στο 5'51'' του Δ' δεκαλέπτου οπαδοί της Α' ομάδος έριξαν στον περιβάλλοντα χώρο μία κροτίδα που παρήγαγε δυνατό ήχο.

Στο 4'45'' του Δ' δεκαλέπτου οπαδοί της Α' ομάδος άναψαν καπνογόνα στην κερκίδα το οποίο παρήγαγε αρκετό καπνό. Ταυτόχρονα πίσω από την γραμματεία πλησίαζαν αρκετοί οπαδοί της Α' ομάδος οι οποίοι φώναζαν: «Πώς θα φύγετε σήμερα, θα σας γαμ... τελειώσατε».

Μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση των διαιτητών οπαδοί της Α' Ομάδος έριξαν εντός της φυσούνας καπνογόνο το οποίο παρήγαγε λάμψη και καπνό.

Τι γράφουν οι Σχινάς, Καρακατσούνης και Δεσλής στο φύλλο αγώνα.... Reviewed by THE REFEREES on 12:27 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.