Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αναμενόμενη η απόφαση για Σχινά... Δεν τον όρισαν στον πέμπτο τελικό!! (όλο το παρασκήνιο)

Ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει η ΚΕΔ. Για τον Χρυσόστομο Σχινά ο λόγος ο οποίος τέθηκε εκτός υποψηφιότητας για το πέμπτο και τελευταίο ματς. Η απόφαση είχε ληφθεί από χθες αλλά σήμερα γνωστοποιήθηκε. Ο Καλαματιανός τυπικά τιμωρήθηκε...
για τα όσα έγραψε στο facebook αλλά ουσιαστικά έμεινε εκτός επειδή φοβήθηκαν αντιδράσεις οι παράγοντες της διαιτησίας.

Ακόμα και οι οχλήσεις από πλευράς συναδέλφων του ήταν έντονες, καθώς ανέφεραν ότι ο Σχινάς με την ενέργειά του προκάλεσε προβλήματα και σ' αυτούς.

Υπήρξαν στον τοίχο του τοποθετήσεις από οπαδούς εις βάρος διαιτητών, ενώ ένας μάλιστα του έγραψε ότι είναι στο payroll και πληρώνεται ανά μήνα!!!

Πανικός δηλαδή...

Τα μέλη της ΚΕΔ δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά...

Γι' αυτό και ανέφεραν:

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ αφού έλαβε γνώση των δημοσιεύσεων στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης που ξεκίνησαν από τοποθετήσεις του διαιτητή κ. Χρυσόστομου Σχινά κατά παράβαση, σχετικών οδηγιών της FIBΑ, των ρητών εντολών σχετικά, που έχουν δοθεί στους διαιτητές Εθνικών Κατηγορών από την ΚΕΔ/ΕΟΚ και του Εσωτερικού Κανονισμού της ΟΔΚΕ, διαδόθηκαν και έλαβαν έκταση και μορφή ανεξέλεγκτου διαλόγου, που μπορεί να πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις, αποφάσισε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από ορισμό του σε επόμενο αγώνα της αρμοδιότητας της.
Αναμενόμενη η απόφαση για Σχινά... Δεν τον όρισαν στον πέμπτο τελικό!! (όλο το παρασκήνιο) Reviewed by THE REFEREES on 3:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.