Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αποκάλυψε στο χώρο του μπάσκετ το μεγαλείο του Αγίου Παϊσίου που γιορτάζει σήμερα! (ποιος πήγε στο Άγιο Όρος τον Ξανθό;)

Ο Άγιος Παϊσιος εκοιμήθη σαν σήμερα το 1994. Δικαίωμα του καθενός απ' εμάς είναι να πιστεύει στη θρησκεία, όπως και να μην πιστεύει. Αρκεί να μην προσβάλει, να μην γκρεμίζει σύμβολα, να μην σκοτώνει. Ο πατέρας Παϊσιος ήταν πασίγνωστος στο Άγιο Όρο, αλλά ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν ο πρώτος που μίλησε γι' αυτόν σε συνέντευξη Τύπου, τότε που ήταν στην ΑΕΚ. Περίπου τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του...
ο Ξανθός μίλησε δημόσια για τον πατέρα Παϊσιο, για το οράματά του, για τα θαύματα και για την καλοσύνη που είχε.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης και η σύζυγός του, Γιούλα, έφεραν στον κόσμο μετά από δυσκολίες ένα πανέμορφο κοριτσάκι, την Θεοδώρα. Το δώρο Θεού, δηλαδή...

Από τότε ήταν δοσμένος στον Άγιο Παϊσιο. Στο υφυπουργείο Αθλητισμού καθόταν και μιλούσε γι' Αυτόν. Ποια αθλητικά και μπασκετικά θέματα;

Και γράφουμε τη λέξη "Αυτόν", με κεφαλαίο, διότι ήταν Άνθρωπος με "Α" κεφαλαίο.

Ποιος τον γνώρισε στον Άγιο, πλέον, Παϊσιο; Μα, ο Πέτρος Πουλίδης, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, που βρέθηκε κοντά στο Άγιο Όρος λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Ο πατέρας Παϊσιος ήταν μια μεγάλη πνευματική μορφή, ένας πνευματικός γίγαντας και γι' αυτό έγινε Άγιος της Εκκλησίας μας.

Αυτά που θα πούμε σήμερα, δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού.

Ήταν ένας Άγιος άνθρωπος ο Παϊσιος. Όταν εσύ και εγώ κοιτάμε να βγάλουμε το μάτι του ενός και του άλλου, αυτός προσευχόταν για όλους μας.

Ξέρετε πως πέθανε ο Παϊσιος; Βρέθηκε δίπλα σε έναν άνθρωπό που είχε καρκίνο, ο οποίος τον παρακάλεσε να γίνει καλά.

Και ο άνθρωπος έγινε τελείως καλά, αλλά εκοιμήθη ο Άγιος από τον καρκίνο που απορρόφησε.

Και θέλετε ν' ακούσετε το ακόμα πιο φοβερό: Όταν ο κοινός άνθρωπος τα "βάφει μαύρα" και καταριέται την ώρα και τη στιγμή που ταλαιπωρείται από καρκίνο, αυτός χαρακτήριζε την ανίατη ασθένεια ως "ευλογία" ώστε να φθάσει όσο πιο γρήγορα κοντά στον Θεό.

Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, εμείς ούτε θρησκόληπτοι είμαστε, ούτε καν θρήσκοι.

Στην εκκλησία πάμε τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και της Παναγίας.

Και απ' όσα μας λένε κρατάμε μικρό καλάθι.

Μόνο που αν το 10% είναι αλήθεια για τα όσα είπαν για τον Παϊσιο, τότε πράγματι ήταν ένας Άγιος Άνθρωπος και δικαίως κάθε σήμερα πρέπει να τον γιορτάζουμε.

Πραγματικός Άνθρωπος και όχι γιαλαντζί. Άνθρωπος με "Α" κεφαλαίο.

Ήταν ένας απ' εμάς, αλλά καμία σχέση μ' εμάς.

Ήταν 12 Ιουλίου 1994 και ώρα 11:00 το πρωί. Ο ταπεινός γέροντας Παϊσιος παραδίδει το πνεύμα του εις χείρας Θεού ζώντος.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης αποκάλυψε στο χώρο του μπάσκετ το μεγαλείο του Αγίου Παϊσίου που γιορτάζει σήμερα! (ποιος πήγε στο Άγιο Όρος τον Ξανθό;) Reviewed by THE REFEREES on 4:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.