Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η σύσκεψη του ερασιτέχνη Πανιωνίου και οι κινήσεις για την ΚΑΕ!!! (τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες και ποιο είναι το ...τυράκι για τους επιχειρηματίες)

Χθες Τετάρτη είχαμε ουσιαστικά την πρώτη συνάντηση των μελών της επιτροπή και του ερασιτέχνη και για το θέμα της ΚΑΕ. Εκεί ήταν οι Παναγιώτης Τιγκιράκης, Πολύδωρος Συρίγος, Χρήστος Βουζουνεράκης, Παναγιώτης Αναστασάκος και Κώστας Μπελίτσης που μίλησαν...
για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε ο Πανιώνιος να κατέβει κανονικά στην Α1.

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο λόγω των χρεών, αλλά οι κινήσεις θα γίνουν και με το παραπάνω.

Τα μέλη της επιτροπής έχουν συναντηθεί με επιχειρηματίες της πόλης αλλά το ενδιαφέρον δεν είναι αυτό που περίμεναν.

Η νομοθετική ρύθμιση του υφυπουργείου Αθλητισμού είναι κάτι, αλλά δικηγόροι και λογιστές έχουν βρει γκρίζες ζώνες όπου ο επιχειρηματίας που θ' αναλάβει τη δημιουργία της ΚΑΕ μπορεί να βρεθεί σε δεινή θέση.

Αλλά αυτά θα τα γράψουμε καλύτερα προσεχώς...

Για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου θα υπάρξουν δημόσιες τοποθετήσεις, ενώ μην αποκλείσετε και οι της τέντας θα συνεισφέρουν τα μέγιστα τώρα που οι ακαδημίες επέστρεψαν στον ερασιτέχνη.

Όλα τα λεφτά είναι το βιοκλιματικό γήπεδο, η ανέγερση του οποίου θ' ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα από τον δήμο της Νέας Σμύρνης.

Η εκμετάλλευση αυτού θα είναι το ...τυράκι και μεταξύ μας, δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη η ανέγερση του σταδίου που θα έχει όλες τις ανέσεις. 
Η σύσκεψη του ερασιτέχνη Πανιωνίου και οι κινήσεις για την ΚΑΕ!!! (τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες και ποιο είναι το ...τυράκι για τους επιχειρηματίες) Reviewed by THE REFEREES on 5:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.