Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άλα κόλπα για τους Έλληνες διαιτητές!!! Θα ελέγχονται οι καρδιακοί παλμοί, η θερμοκρασία και η εφίδρωση... (τι ετοιμάζει η ΟΔΚΕ)

Σε όλα τα πράγματα χρειάζεται λίγο μυαλό, αλλά αρκετό πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μήπως νομίζετε ότι οι μεγάλες ανακαλύψεις έγιναν μόνο και μόνο από το υψηλό δείκτη ευφυίας; Από το πάθος, τον ενθουσιασμό και τα πολλά πειράματα. Έτσι και τα μέλη της ΟΔΚΕ...
προσπαθούν να κάνουν τρία - τέσσερα πράγματα για τους διαιτητές.

Ένα απ' αυτά είναι και η συνεργασία με την εταιρία Άθλος, που πραγματικά αποτέλεσε άθλο γι' αυτούς.

Διαβάζοντας στο σαλόνι της οικονομικής εφημερίδας "Ναυτεμπορική", σκεφτόμαστε τι μπορεί ν' αποφέρει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Μέχρι στιγμής τα σετ εμφανίσεων, αλλά για τα επόμενα χρόνια τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Διαβάστε και εσείς για να καταλάβετε...

"Μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η ATHLOS SPORTSWEAR, με έδρα τα Ιωάννινα, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της αθλητικής και επαγγελματικής ένδυσης, αναπτύσσεται ραγδαία και καινοτομεί.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Θεόδωρο Βαντόλα, η εταιρεία αναπτύσσεται επενδύοντας στην έρευνα με σκοπό την καινοτόμο εξέλιξη των προϊόντων της. Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Ηπείρου και με τη συμμετοχή και άλλων ερευνητικών και εκπαιδευτικών φορέων, οργανώθηκε μια ερευνητική ομάδα ώστε να υλοποιηθεί η ιδέα για κάτι πραγματικά καινοτόμο, τα ρούχα τεχνολογίας S-Wear.

Έτσι, λοιπόν, μέσα στις επόμενες εβδομάδες η ATHLOS SPORTSWEAR θα κυκλοφορήσει τα πρώτα έξυπνα ρούχα, τα οποία με τη χρήση μικροτσίπ θα καταγράφουν δεδομένα που αφορούν την κίνηση, τους καρδιακούς παλμούς, τη θερμοκρασία και την εφίδρωση του αθλητή, ενώ, με ένα πραγματικά καινοτόμο application, οι πληροφορίες θα μεταδίδονται online σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή ή υπολογιστή εξάγοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση και τη δραστηριότητά του, αποθηκεύοντας για μεγάλα χρονικά διαστήματα τα δεδομένα της αθλητικής δραστηριότητας.

Η εταιρεία είναι σε διαδικασία έγκρισης διεθνούς πατέντας για το προϊόν, ενώ η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αθλητικής Καινοτομίας την κατέταξε ανάμεσα στις 50 καλύτερες start up διεθνώς."
Άλα κόλπα για τους Έλληνες διαιτητές!!! Θα ελέγχονται οι καρδιακοί παλμοί, η θερμοκρασία και η εφίδρωση... (τι ετοιμάζει η ΟΔΚΕ) Reviewed by THE REFEREES on 5:54 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.