Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιοι ονειρεύονται τον Γκάλη σαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή του μπάσκετ; (να κατέβει με αεροπλάνο στο γήπεδό του και να σηκώσει το χέρι...)

Το περιβάλλον παίζει μεγάλο ρόλο στις ενέργειες ενός πολιτικού ή προέδρου. Οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν αναλύσει υπό τον τίτλο "Το "περιβάλλον" του Γκάλη και το "κρύο αίμα" που είχε..." τι σημαίνει να ακούς τον περίγυρό σου και να μην μπορείς να κρίνεις και να αξιολογήσεις σωστά. Ο Νίκος Γκάλης είναι μια μεγάλη φυσιογνωμία όχι, επειδή μπήκε στο Χολ οφ Φέιμ, αλλά επειδή βρίσκεται στο DNA κάθε Έλληνα, κάθε Ευρωπαίου φιλάθλου. Λοιπόν, για να τα σπάσουμε σε τάλιρα...
ο Γκάλης έπαιξε στο Αμέρικα και είχε ν' αντιμετωπίσει μαυράκια, τα οποία πηδούσαν στο θεό και κάρφωναν με τα πόδια.

Ο Νίκος τι ήταν; Κοντός ήταν σε μπόι και για να γίνει... πανύψηλος έπρεπε να γυμναστεί σκληρά αλλά και να έχει τη νοοτροπία του νικητή.

Πήγε λοιπόν, σε ένα καθολικό πανεπιστήμιο, κοντά στο Νιου Τζέρσεϊ, το οποίο ιδρύθηκε από επίσκοπο που το χαρακτήρισε ως "το σπίτι για το μυαλό, την καρδιά και το πνεύμα".

Είπαμε, για το μυαλό και σ' αυτό δεν χωράει το συναίσθημα.

Για να μην παρεξηγούμαστε ο Γκάλης δεν είναι αναίσθητος και σκληρός.

Το συναίσθημα "πνίγηκε" μέσα στο παιχνίδι του και βγήκε ως ενέργεια.

Ότι ήταν ανέκφραστος δεν σημαίνει ότι είναι σκληρός ως άνθρωπος. Απλά ήταν προσηλωμένος και δεν ξέφευγε πέρα από τα αγωνιστικά όρια.

Το θέμα μας είναι άλλο: Προσπαθούν να τον πλασάρουν ως το νέο Βασιλακόπουλο, τώρα που ο κυρ Γιώργος είναι στα "κάτω" του και ο Νικ που είναι στα "πάνω" του λόγω Χολ οφ Φέιμ.

Η θέση του προέδρου είναι πολιτική. Δεν εννοούμε ότι διορίζεται από την πολιτεία, όπως συμβαίνει στις κυβερνητικές, αλλά ότι το πρόσωπο πρέπει να γνωρίζει από πολιτική!!!

Γιατί παραμένει ο Βασιλακόπουλος δεκαετίες στην ΕΟΚ και κανείς δεν τον έχει ταρακουνήσει;

Το έχετε σκεφτεί ποτέ αυτό; Μήπως είναι ικανός; Μα, μπορούμε να βρούμε 500 άλλους ικανούς...

Γνωρίζει τα πράγματα εκ των έσω; Μα, μπορούμε να βρούμε 10.000 που να ξέρουν από μέσα το μπάσκετ.


  • Γιατί, βρε παιδί μου, η πλειοψηφία των συλλόγων τον ψηφίζει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση; 


  • Γιατί, βρε παιδί μου, δεν κατεβαίνει ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και όποιος άλλος θέλει, στις εκλογές και να ζητήσει την ψήφο των παραγόντων; Να πει: "Είμαι ο Γκάλης της καρδιά σας και θέλω να με κάνετε πρόεδρο..."

    Διότι, πολύ απλά ο Γκάλης δεν θα κατάφερνε ως πρόεδρος της ΕΟΚ. Δεν θα κατάφερνε ως δήμαρχος, ως βουλευτής και ως πρωθυπουργός. Ούτε καν για Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. Τελεία και παύλα...

    Ο Φασούλας και ο Γιαννάκης θα μπορούσαν, ο Γκάλης όχι. Δεν κάνει ο Νίκος για την πολιτική, όσο κι αν τον πιέζουν.

    Ο Γκάλης μπορεί να μετατραπεί σε ένα παράδειγμα προς μίμηση, να γίνει ένα άγαλμα που κανείς δεν πρόκειται να του ρίξει μπογιά, όπως συνηθίζεται.

    Δεν είναι αριστερός, δεν είναι δεξιός και κεντρώος, είναι ο Νίκος Γκάλης. Ανώτερο από τα κόμματα και τις ιδεολογίες τους.

    Ο Γκάλης δεν είναι το μπάσκετ, αλλά ολόκληρος ο αθλητισμός.

    Ο Γκάλης δεν είναι ένας ακόμα αθλητής, αλλά Ο ΑΘΛΗΤΗΣ.

    Τι θέλουμε να πούμε; Φέρτε στο μυαλό σας τον Γκάλη ως δήμαρχο Θεσσαλονίκης ή Αθήνας και βάλτε τον στα δημοτικά συμβούλια!!! Θα απομυθοποιηθεί σε μια στιγμή...

    Κάντε τον Βασιλακόπουλο ή Τσαγκρώνη, δηλαδή, να δέχεται κάθε λογής παράγοντες και να υπόσχεται.

    Ογδόντα χρονών είναι ο Βασιλακόπουλος και τους "παίζει" όλους. Και θα βγαίνει όσο θέλει και είναι καλά.

    Και μην τρώτε παραμύθι ότι θα δώσει "δαχτυλίδι" την επόμενη μέρα. Δεν πρόκειται ν' ασχοληθεί για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος. Χρίσμα δεν θα δώσει...

    Αλλά ομιλούμε για τον Νίκο Γκάλη, τώρα. Πιστεύετε ότι κοτζάμ Γκάλης θα μπει στη λογική των εκλογών;

    Α-πο-κλεί-ε-ται...

    Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής του μπάσκετ θέλουν κάποιοι να γίνει ο Νίκος.

    Να πέσει η ...χούντα και να τον μεταφέρουν με αεροπλάνο από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα και να τον προσγειώσουν μέσα στο γήπεδό του, το ΟΑΚΑ!!!

    Μόνο με τον όρο αυτό θ' αναλάβει την προεδρία της ομοσπονδίας. Να βγει στην μπασκετική πιάτσα και ως επαίτης να ...ζητιανεύει την ψήφο του κάθε σωματείου, δεν "παίζει" στους αιώνες των αιώνων.

    Αμήν...
Ποιοι ονειρεύονται τον Γκάλη σαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή του μπάσκετ; (να κατέβει με αεροπλάνο στο γήπεδό του και να σηκώσει το χέρι...) Reviewed by THE REFEREES on 8:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.