Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δυσάρεστη είδηση: Ποιος άνθρωπος του μπάσκετ άφησε την τελευταία του πνοή;

Πρόκειται για μια δυσάρεστη είδηση στο χώρο του μπάσκετ. Μια είδηση που θα σκορπίσει λύπη. Μάθαμε ότι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 χρόνων ο...
Παναγιώτης Νίκας, ιδρυτής της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας «ΝIKAS»

Ο επιχειρηματίας είχε γεννηθεί το 1932 στη Λακωνία και ίδρυσε τη NIKAS, που συνδέθηκε έντονα με την ομάδα του Περιστερίου που ήταν ο βασικός χορηγός.

Η ομάδα είχε διπλό όνομα – νονός και χορηγός την αλλαντοβιομηχανία ενός δυναμικού επιχειρηματία και το Περιστέρι του Άγγελου Κορωνιού πήγαινε παρέα με τη φίρμα Π.Γ.Νίκας.".

Δεν ήταν λίγοι αυτή, που λόγω του αείμνηστου Παναγιώτη Νίκα, κανόνιζαν τις σαββατιάτικες βόλτες δυτικά του ποταμιού στις εγκαταστάσεις της Νίκας για φασολάδα και λουκάνικα και μετά αγώνα στο κλειστό του Περιστερίου!

Ο Νίκας βοήθησε σημαντικά το Περιστέρι αλλά και το ελληνικό μπάσκετ και η ομάδα έδωσε ώθηση στην εταιρία.

Η οικογένεια Νίκα, βέβαια είχε πουλήσει την αλλαντοβιομηχανία στον Άγγελο Πλακόπητα της Global Finance το 2003, αλλά ο Παναγιώτης Νίκας παρέμενε ενεργός στον κλάδο μέσω της "Λακωνική Τροφίμων" ενώ ο γιος του, Γιώργος, δραστηριοποιείται στην παραγωγή κρεατοσκευασμάτων μέσω της "Μέγα Γύρος" και στην μαζική εστίαση στο εξωτερικό μέσω της "GRK Fresh Greek.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...
Δυσάρεστη είδηση: Ποιος άνθρωπος του μπάσκετ άφησε την τελευταία του πνοή; Reviewed by THE REFEREES on 11:19 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.