Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Αυτό το κακό έκαναν οι Γκρίζοι Λύκοι στους ρέφερις... (περισσότερα από 500 χιλιάδες κλικαρίσματα μηνιαίως!!!)

Ήταν περίπου πριν από επτά χρόνια που οι Γκρίζοι Λύκοι ξεκίνησαν να ανεβάζουν δειλά - δειλά ειδήσεις από το χώρο της διαιτησίας. Ήταν τότε που τα μέλη της ΚΕΔ έκαναν ό,τι ήθελαν, ενώ και ο τότε πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές, ήταν ισχυρός κάτω από τις "φτερούγες" του Γιώργου Βασιλακόπουλου...
Από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην, το σκηνικό στη διαιτησία είναι διαφορετικό και οι Γκρίζοι Λύκοι προσπάθησαν να αυξήσουν την ποσότητα, δίχως να χαλάσουν την ποιότητα.

Ο Ηλίας Καφφές έφυγε κακήν - κακώς από το χώρο και μάλιστα με δικαστική απόφαση, συνεπώς όλοι θα θυμούνται ότι η τελευταία διοίκησή του ήταν η πιο αποτυχημένη όλων των εποχών.

Έφερε τη διαιτησία χρόνια πίσω. Τα μέλη του αλλά και οι ελάχιστοι νοσταλγοί του, δε, είναι στο περιθώριο και το μόνο που κάνουν είναι να γράφουν αποκλειστικά και μόνο εναντίον όλων όσων τους "ξεγύμνωσαν", τους ξεσκέπασαν.

Η ιστορία, όμως, έχει γράψει κι αν ποτέ γραφτεί βιβλίο η διοίκηση του Καφφέ θα είναι η μοναδική που "έπεσε" με απόφαση Πρωτοδίκη.

Όσο για τους Γκρίζους Λύκους;   

Περισσότερα από 500 χιλιάδες κλικαρίσματα μηνιαίως, περισσότεροι από 3.500 - 4.000 άνθρωποι παρακολουθούν καθημερινά την ιστοσελίδα με αποκαλύψεις και θέματα και πολλοί περισσότεροι την έχουν διαβάσει κατά καιρούς. 

Και νοιώθουμε μεγάλη ευθύνη για το ρεπορτάζ που σας παρουσιάζουμε.

Και αδιαφορούμε για τις αντιδράσεις που προκαλούμε, διότι η αλήθεια πάντα προκαλεί.

Και θα συνεχίσουμε τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ποιότητα.
     



Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Αυτό το κακό έκαναν οι Γκρίζοι Λύκοι στους ρέφερις... (περισσότερα από 500 χιλιάδες κλικαρίσματα μηνιαίως!!!) Reviewed by THE REFEREES on 9:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.