Β. Λιόλιος – Π. Ελευθεριάδης: Τέλος στις διαφορές, αρχή για την ενότητα στην ΟΔΚΕ... (το 10μελες σχήμα της ΟΔΚΕ!!!)


Μία ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική συνάντηση... πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Βαγγέλη Λιόλιο και τον Παντελή Ελευθεριάδη. 


Οι δύο άνδρες, που κατά το παρελθόν είχαν έρθει σε αντιπαράθεση λόγω διαφωνιών αναφορικά με τη λειτουργία και τη στρατηγική κατεύθυνση της ΟΔΚΕ, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους κάθε παρεξήγηση και να προχωρήσουν ενωμένοι σε μια κοινή προσπάθεια για την ανασυγκρότηση και αναβάθμιση της ελληνικής διαιτησίας.


Η συνάντηση έγινε σε θετικό και παραγωγικό κλίμα, με εκατέρωθεν διάθεση για κατανόηση, συνεργασία και ενότητα. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο διάλογος ήταν ειλικρινής, με κύριο στόχο την αποκατάσταση των σχέσεων και τη διαμόρφωση ενός κοινού οράματος για την επόμενη ημέρα της ΟΔΚΕ. Η κοινή τους απόφαση να συνεργαστούν σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο, όχι μόνο για την Ομοσπονδία, αλλά και για ολόκληρη την κοινότητα των διαιτητών που διψά για σταθερότητα, επαγγελματισμό και πρόοδο.


Σε αυτό το πλαίσιο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη συγκρότηση ενός νέου διοικητικού σχήματος, το οποίο θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων στις επερχόμενες εκλογές της ΟΔΚΕ. Το ψηφοδέλτιο θα απαρτίζεται συνολικά από δέκα βασικά μέλη και αναπληρωματικούς, εκπροσωπώντας με τρόπο ισόρροπο και ενωτικό τις γεωγραφικές και θεσμικές δυνάμεις του χώρου.


Επικεφαλής και υποψήφιος πρόεδρος θα είναι ο Παντελής Ελευθεριάδης, ένας άνθρωπος με μακρά πορεία στον χώρο της διαιτησίας και βαθιά γνώση των αναγκών που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Στη θέση του αντιπροέδρου θα τοποθετηθεί ο Λαρισαίος Απόστολος Νικολούλης, με τεράστια εμπειρία από δύο διοικήσεις που απομακρύνθηκαν βιαίως, ενώ καθήκοντα γενικού γραμματέα αναμένεται να αναλάβει ο Παναγιώτης Ντάβαρης. Τα οικονομικά της ΟΔΚΕ θα διαχειρίζεται ο Κώστας Τεφτίκης, ο οποίος θα είναι και ο νέος ταμίας, ενώ η Πέγκυ Γρίβα θα είναι ειδική γραμματέας.


Παράλληλα, καθοριστικό ρόλο στον τομέα των χορηγιών και στη διοργάνωση του ετήσιου σεμιναρίου θα έχει ο Κώστας Μπούσιας, άνθρωπος με εμπειρία σε ζητήματα προβολής και διοικητικής μέριμνας.Το σχήμα ολοκληρώνουν τέσσερις ακόμη προσωπικότητες με σημαντική προσφορά στον χώρο: ο Φωτιάδης και ο Παπαδόπουλος από τη Θεσσαλονίκη, ο Μακρής από την Κρήτη και ο Δεπούδης από το Κιλκίς.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προοπτική ανάληψης νευραλγικών θέσεων από σημαντικά στελέχη. Ο Αδριανός Παυλόπουλος, ένας από τους πιο καταρτισμένους διαιτητές, αναμένεται να βρεθεί στην ΚΕΔ/ΕΣΚΑ από το καλοκαίρι, ενισχύοντας την επιτροπή με τεχνογνωσία και δυναμική παρουσία. Παράλληλα, ο Λευτέρης Ντίνος επιστρέφει στον Πειραιά, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην τοπική διαιτησία.


Η νέα αυτή συμμαχία Λιόλιου – Ελευθεριάδη δημιουργεί προσδοκίες για ένα μέλλον ενότητας, συνεργασίας και ανανέωσης. Πρόκειται για μια κίνηση που δίνει ελπίδα στην κοινότητα των διαιτητών, οι οποίοι επιζητούν σταθερότητα, διαφάνεια και αξιοκρατία. Αν το σχέδιο υλοποιηθεί όπως σχεδιάζεται, η ΟΔΚΕ εισέρχεται σε μια νέα εποχή.