Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στο πλευρό της ΦΙΜΠΑ τάσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!! (συμφωνούν Τσίπρας και Τραμπ για το ρόλο του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκας...)

"ΦΙΜΠΑ" ψηφίζει ανοικτά ο ΣΥΡΙΖΑ και τα "ρίχνει" στην Ευρωλίγκα για το ότι έχει τουπέ και σήκωσε κεφάλι! Αλλά και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν γουστάρει το ΝΒΑ, που του "γύρισε την πλάτη" και δεν θέλει να συναντηθεί μαζί του. Άρα θα ενώσουν τους καημούς τους την Τρίτη...
στη συνάντηση που θα έχουν στην Ουάσιγκτον.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, υφυπουργός του Αθλητισμού της χώρας μας και επιστήθιος φίλος του Βασιλακόπουλου ανέφερε ότι έπεσε από τα σύννεφα μετά την απόφαση της Ευρωλίγκας να μην κάνει δεκτή την τελευταία πρόταση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων.

«Καταλαβαίνω ότι το σύγχρονο μπάσκετ αποτελεί ένα προϊόν. Μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι μια πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να στερήσουμε από τον κόσμο την επαφή με τις Εθνικές ομάδες και να μην μπορούμε να βρούμε την ελάχιστη συναινετική πρόταση.

Η πρόταση της FIBA ήταν καλήή και έδινε τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από το πρόβλημα. Αν δεν βρεθεί λύση το πρόβλημα που θα αντiμετωπίσει το ευρωπαίκό μπάσκετ θα είναι μεγάλο.

Οι Εθνικές ομάδες είναι κομμάτι του ευρωπαϊκού μπάσκετ και χωρίς αυτές το μπάσκετ θα πάει πίσω.

Είναι και για τον κόσμο πρόβλημα, ο οποίος έχει να δει την Εθνική ομάδα σε επίσημο ματς 15 χρόνια -πέρα από τα φιλικά- ενώ το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους των υπόλοιπων χωρών και πρέπει να δοθεί λύση. Είναι πολύ μεγάλο λάθος από την Εuroleague. Έπεσα απο τα σύννεφα».
Στο πλευρό της ΦΙΜΠΑ τάσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!! (συμφωνούν Τσίπρας και Τραμπ για το ρόλο του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκας...) Reviewed by THE REFEREES on 8:35 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.