Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έγγραφο - "φωτιά": Δείτε το επίσημο χαρτί που στάλθηκε σε επίσημους φορείς για τους Ευρωλιγκαίους διαιτητές...

Τα έγγραφα πάνε και έρχονται τις τελευταίες ημέρες για το θέμα των διεθνών της Ευρωλίγκας. Είναι ένα "αγκάθι" για την ΕΟΚ που πρέπει να το αντιμετωπίσει κατάματα. Λοιπόν εμείς βρήκαμε ένα σημαντικό έγγραφο της...
ΦΙΜΠΑ σύμφωνα με το οποίο αναγνωρίζονται μια χαρά οι διαιτητές της Ευρωλίγκας και αναφέρεται ότι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι όποια διοργάνωση θέλουν να σφυρίξουν από τις τέσσερις διοργανώσεις.


Εννοείται ότι όλοι οι διαιτητές έχουν την υποχρέωση να σέβονται τα γενικά καταστατικά της ΦΙΜΠΑ και τους εσωτερικούς κανονισμούς και ότι η αποστολή τους είναι ν' αποδίδουν δικαιοσύνη και να μην επηρεάζεται η κρίση τους από εξωγενείς παράγοντες.

Και βεβαίως οι αθλητικές ομοσπονδίες παρακολουθούν συνεχώς και αναφέρουν τυχόν παρεκκλίσεις από τους επίσημους κανόνες μπάσκετ, όπως βέβαια και ότι εξετάζουν αντικειμενικά τα θέματα ώστε να μην υπάρχουν ενδεχόμενες συγκρούσεις συμφερόντων.

Αυτά λοιπόν και να το έγγραφο...



Έγγραφο - "φωτιά": Δείτε το επίσημο χαρτί που στάλθηκε σε επίσημους φορείς για τους Ευρωλιγκαίους διαιτητές... Reviewed by THE REFEREES on 9:42 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.