Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Είναι ο Βαγγέλης Ιωάννου ένας "γραφικός" σπίκερ; (πολλοί τον ακούν, λίγοι καταλαβαίνουν...)

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν χαρακτηρίσει ως "γραφικό" τον Βαγγέλη Ιωάννου όταν τον ακούν στις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Τα social  media "παίρνουν φωτιά" μετά τις μεταδόσεις που κάνει και τα σχόλια ποικίλουν. Είναι τελικά ένας "γραφικός" σπίπερ ή όχι;
Το ερώτημα είναι πλατωνικό και δεν θα απαντήσουμε...

Ο Βαγγέλης Ιωάννου απάντησε στην ερώτηση που του υπέβαλλε ο Γιώργος Ψύχας (debut), σύμφωνα με την οποία: "-«Γραφικός». Ένας χαρακτηρισμός που στον σπίκερ Βαγγέλη Ιωάννου έχουν προσδώσει ουκ ολίγες φορές. Το είδαμε και στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Και μάλιστα σε ακραίο βαθμό με περιστατικά ύβρεων ή λοιδορίας ακόμα και από συναδέλφους. Πως αντιμετωπίζετε τέτοιες περιπτώσεις;"

Ο Βαγγέλης Ιωάννου παίρνει θέση και ...όπλο και βάζει τα πράγματα στη θέση του:

«Δε δίνεις σημασία. Απαντάς αν πρέπει να απαντήσεις. Έχει σημασία ποιος σου λέει τι, βέβαια. Από εκεί και πέρα, δε δίνεις σημασία στους πολλούς αλλά αν χρειαστεί θα απαντήσεις στους λίγους. Και θα πρέπει να απαντήσεις εκεί που πιστεύεις πως κάποιος σε στοχοποιεί. 

Στους υπόλοιπους δεν έχεις λόγο να απαντήσεις. Δε σε ενδιαφέρουν πολύ απλά. Η εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια λέει πως δεν επηρεάζουν καθόλου τη ζωή σου. Δεν αλλάζουν τα πράγματα. Δε τους βλέπεις, στην πραγματικότητα. 

Δεν ασχολείσαι μαζί τους. Πιθανότατα αυτός που σε κρίνει να μην έχει κάνει τη δουλειά αυτή. Ή ακόμα πιο πιθανό να μη μπορεί να την κάνει. Υπάρχει για κάποιους λόγους το ρητό «αν ήταν η ζήλια ψώρα θα ‘χε κολλήσει όλη η χώρα». 

Από εκεί ξεκινάμε για να καταλήξουμε σε πολλά άλλα και πιο ακραία πράγματα. Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν οργανωμένοι στρατοί αλητείας. Από πλευράς οπαδών, ομάδων αλλά και από πλευράς στρατευμένων δημοσιογράφων. Μπορείτε να δείτε ποιοι χρηματοδοτούν σάιτ ή άλλα Μέσα και θα καταλάβετε τι εννοώ».

Είναι ο Βαγγέλης Ιωάννου ένας "γραφικός" σπίκερ; (πολλοί τον ακούν, λίγοι καταλαβαίνουν...) Reviewed by THE REFEREES on 12:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.