Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Με "κρύα καρδιά" ανέλαβε ο Παπαθανασίου πρόεδρος!!! (όλο το παρασκήνιο στο δου - σου του ΣΕΔΚΑ)

Ο Στέφανος Παπαθανασίου είναι ο νέος πρόεδρος του συνδέσμου της Αθήνας μετά την αναδιάρθρωση που έγινε, απουσία του Σπύρου Γκόντα. Η σημερινή συνεδρίαση του ΣΕΔΚΑ είχε αρκετό ενδιαφέρον αφού...
τα μέλη είχαν ζητήσει από τον πρώην, πλέον, πρόεδρο να διεξαχθεί άμεσα συμβούλιο μετά την εκδίκαση της υπόθεσης των διεθνών στο ΑΣΕΑΔ, αλλά επέμενε για τις 20 του μήνα.

Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε να κάνουν χωρίς τον ίδιο που βρίσκεται στο εξωτερικό και να προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση με πρωταγωνιστές τους Παπαθανασίου και Ορφανό.

Ο πρώτος αρχικά ανέφερε ότι δεν θα ήθελε να γίνει πρόεδρος, αφού "υπάρχουν άλλοι ιεραρχικά αρχαιότεροι που θα μπορούσαν να αναλάβουν την προεδρία του συνδέσμου".

Το ...μπαλάκι έπεφτε στον Γιώργο Θεολογίτη, ο οποίος όμως αναχωρεί στα μέσα Δεκεμβρίου για τις ΗΠΑ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ασκήσει ομαλά τα καθήκοντά του.

Έτσι, ο Στέφανος Παπαθανασίου έγινε ο νέος πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ και αμέσως αναχώρησε για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Περιστέρι στον Τάφο του Ινδού.

  
Με "κρύα καρδιά" ανέλαβε ο Παπαθανασίου πρόεδρος!!! (όλο το παρασκήνιο στο δου - σου του ΣΕΔΚΑ) Reviewed by THE REFEREES on 10:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.