Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η φωνή του Γκόντα δονεί το σύνδεσμο της Αθήνας!!! ("εγώ για σας τα κάνω", είπε...)

Πολυτεχνείο ...θυμίζει ο σύνδεσμος της Αθήνας, με τα ηλεκτρονικά μηνύματα που φεύγουν από την πλευρά του Γκόντα προς τους... ελεύθερους αγωνιζόμενους διαιτητές και παράγοντες διαιτησίας! Χθες στάλθηκε ένα ακόμα μήνυμα προς τους ρέφερις που έλεγε ότι...
ζήτησε από τη διοίκηση του ΣΕΔΚΑ να συγκληθεί άμεσα γενική συνέλευση.

Σε έγγραφο που απέστειλε στους Αθηναίους ρέφερις τους διευκρινίζει ότι "δεν είναι θέμα προσώπων, αλλά συμπεριφορών", όπως και "ό,τι γίνεται, γίνεται για το "καλό" σας..."

Αυτή είναι η επιστολή που στάλθηκε προς το διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΚΑ:

Μετά την  έκνομη και διάτρητη από κάθε άποψη και διαδικασία καθαίρεση μου από την θέση του Προέδρου του ΣΕΔΚΑ, περίμενα ότι θα είχατε την ελάχιστη ευθιξία να συγκαλέσετε Γενική Συνέλευση, ώστε να ενημερώσετε τα Μέλη του Συνδέσμου μας για αυτήν σας την ενέργεια.

Ενώ όμως έχουν περάσει ήδη 8 ημέρες, Εσείς συμπεριφέρεστε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Σας καλώ να συγκαλέσετε ΑΜΕΣΑ έκτακτη Γενική Συνέλευση (εντός 5 ημερών), όπως έχετε υποχρέωση λόγω της σοβαρότητας του θέματος, ώστε να ενημερωθούν τα Μέλη μας για αυτές σας τις ενέργειες, και να τις αποδοκιμάσουν ή να τις επιδοκιμάσουν.

Σε διαφορετική περίπτωση θα είστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για την ταλαιπωρία που θα υποστεί ο Σύνδεσμος μας από την προσφυγή στα δικαστήρια ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα.


Ευχαριστώ

Σπύρος Γκόντας
Η φωνή του Γκόντα δονεί το σύνδεσμο της Αθήνας!!! ("εγώ για σας τα κάνω", είπε...) Reviewed by THE REFEREES on 9:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.