Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το πρόγραμμα της ΦΙΜΠΑ που προάγει την αριστεία και τον επαγγελματισμό των διαιτητών!!! (τι γίνεται με τις ομοσπονδίες)

Η ΦΙΜΠΑ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της διαιτησίας και προσπαθεί να πάρει πρωτοβουλίες για την αναβάθμισή της. Αλλά θέλει να δώσει την ευκαιρία και στις οικείες; ομοσπονδίες να συμμετέχουν...
στην ανάπτυξη, την επιλογή και την προώθηση των ρέφερις.

Το πρόγραμμα τέθηκε σε εφαρμογή στις αρχές του έτους, με 800 διαιτητές και 300 υπεύθυνους για την υποστήριξη και τη στήριξη αυτών σε όλο τον κόσμο και για μια διετία (2017-2019).


Διεξήχθησαν μαθήματα και εργαστήρια στην Ασία (Ταϊλάνδη), την Αμερική (Παναμάς), την Ωκεανία (Gold Coast) και τη Νοτιοανατολική Ασία (Σιγκαπούρη), με 76 συμμετέχοντες από 37 εθνικές ομοσπονδίες.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τα 3 βασικά στοιχεία : Διδασκαλία και μάθηση, γνώση του μπάσκετ και αγωνιστικό.











Εργαστήριο FRIP στην Αυστραλία


Μετά το Workshop FRIP Level 1, που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία από τις 27 έως τις 30 Οκτωβρίου και φιλοξένησε εκπαιδευτές των διαιτητών από ολόκληρη την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, ο Albert Joseph, διευθυντής διαιτησίας της ΦΙΠΑ της Ωκεανίας, ανέφερε ότι "το παγκόσμιο δίκτυο της ομοσπονδίας συνεργάστηκε με την Ήπειρο με στόχο οι ρέφερις να εφαρμόσουν τα νέα σημεία μάθησης".



Ο Geraldo Fontana, διευθυντής διαιτησίας της ΦΙΜΠΑ ​​στην Αμερική, ανέφερε ότι "είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τις νέες μεθόδους και τις δυνατότητες βελτίωσης των δεξιοτήτων".
Το FRIP αποτελείται από τρία επίπεδα: Το πρώτο παρέχει στους εκπαιδευτές της ΦΙΜΠΑ ​τη δυνατότητα να εκπαιδεύουν τους διαιτητές σε εθνικό επίπεδο και τα άλλα δύο αποτελούν την εμβάθυνση των θεμάτων.





Από τις 14 έως τις 17 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο εργαστήριο του επιπέδου 2 στην Κωνσταντινούπολη. Οι επιλεγμένοι εκπαιδευτές από την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Ωκεανία ασχολήθηκαν πιο λεπτομερώς με τη μάθηση αλλά και την πρακτική.
Το πρόγραμμα της ΦΙΜΠΑ που προάγει την αριστεία και τον επαγγελματισμό των διαιτητών!!! (τι γίνεται με τις ομοσπονδίες) Reviewed by THE REFEREES on 10:05 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.