Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η μεγάλη συνάντηση των (διαιτητικών) αστέρων!!! (σήμερα τα ...φώτα και οι φωτισμοί στην ΕΟΚ)

Ήταν μια μεγάλη συνάντηση και κυρίως, μια μακρηγορούσα συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, της ΕΟΚ και της ΟΔΚΕ. Οι Κωνσταντίνος Μπούσιας και Παναγιώτης Ντάβαρης βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην ομοσπονδία και είχαν τετ α τετ με τον...
Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η κατ' ιδίαν συνομιλία κράτησε για περίπου 90 λεπτά και τα θέματα που τέθηκαν ήταν πολλά και διάφορα.

Τα μέλη της ΟΔΚΕ θα πάνε στη γου σου με καλούδια και χρειάζεται να έχουν τη συναίνεση και του ισχυρού άνδρα της ομοσπονδίας.

Το ντοσιέ που κρατούσε σφιχτά και με εμφανή μυστικοπάθεια ο Μπούσιας, ήταν χοντρό και έμοιαζε γεμάτο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τέθηκε η σταδιακή εξόφληση των δεδουλευμένων, θέμα που θα τεθεί και στη γου σου, ενώ ο Βασιλακόπουλος δεσμεύθηκε για μια σειρά ενεργειών που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση της διαιτησίας σε κεντρικό επίπεδο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται συνάντηση των παραγόντων της ΟΔΚΕ και με διαφημιστική εταιρία, που γνωρίζει τα αθλητικά θέματα, όπως και με ανθρώπους της αγοράς.

Το σίγουρο είναι ότι από το νέο χρόνο, μια και η περίοδος προσαρμογής ολοκληρώνεται, τα μέλη της ομοσπονδίας υποχρεούνται να ασχοληθούν σοβαρά, πειθαρχημένα και μεθοδικά. 
Η μεγάλη συνάντηση των (διαιτητικών) αστέρων!!! (σήμερα τα ...φώτα και οι φωτισμοί στην ΕΟΚ) Reviewed by THE REFEREES on 3:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.