Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι διαμαρτυρίες ομάδων για τη διαιτησία στα χθεσινά ματς...

Παράπονα είχαμε στα χθεσινά παιχνίδια και οφείλουμε να τα καταγράψουμε, ώστε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει αλλά και ποιοι το κάνουν κατ' εξακολούθηση. Ξεκινάμε από τη...
Νίκη Λευκάδας και τον Νίκο Δουβίτσα, ο οποίος είπε για τους διαιτητές στο ματς με τον Πανιώνιο:

"Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας εκτέλεσε τις μισές βολές σε σχέση με τον αντίπαλο. Οι διαιτητές έδωσαν όλες τις επαφές στις προσπάθειες του αντιπάλου, ενώ σε εμάς αυτό συνέβη σε τρεις μόνο φορές μέσα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, θεωρώ άπειρο το δεύτερο διαιτητή για τέτοιου είδους παιχνίδια και αυτό φάνηκε στα σφυρίγματά του».

Ο ΓΣ Ελίμειας ανέφερε: 

"Ο Γ.Σ. Ελίμειας εκφράζει την  έντονη δυσαρέσκεια του για την σημερινή διαιτησία στον αγώνα της ομάδας μας με τον Α.Ο. Αγρινίου και για τις αποφάσεις τους με τις οποίες καταδίκασαν σε άδικη ήττα την ομάδα μας.

Δεν ζητάμε την εύνοια της διαιτησίας, απλά ζητάμε ίση μεταχείριση και οι διαιτητές οφείλουν να σέβονται τους συλλόγους που μοχθούν σε τέτοιες εποχές να τα βγάλουν πέρα οικονομικά.

Αν κάτι μας κρατάει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι η αξιοπρέπεια και η ιστορία του συλλόγου.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο ταξίδι της Β΄ Εθνικής αλλά αν συνεχιστεί η ίδια άνιση μεταχείριση απέναντί μας, υπάρχει η σκέψη της απόσυρσης της ομάδας από το πρωτάθλημα".


Οι διαμαρτυρίες ομάδων για τη διαιτησία στα χθεσινά ματς... Reviewed by THE REFEREES on 9:46 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.