Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Προθερμαίνεται"για τη θέση του δημάρχου πρόεδρος ομάδας μπάσκετ!!! (φτιάχνει το συνδυασμό του...)

Κάποιοι πρόεδροι ομάδων έχουν και το μικρόβιο της πολιτικής και έτσι, λοξοκοιτούν προς το δήμο. Πολύ περισσότερο όταν διαπιστώνουν το κενό που αφήνει ο νυν δήμαρχος. Μάθαμε λοιπόν, ότι πρόεδρος ομάδας μπάσκετ που είχε γίνει γνωστός για τις εξωγηπεδικές ενέργειες είναι έτοιμος να διεκδικήσει το δήμο. Αναφερόμαστε στον...
πρόεδρο της Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ), αντιπτέραρχο μηχανικό ε.α., Γιώργο Οικονόμου.

Βγήκε και το είπε φόρα - παρτίδα. Λοιπόν, ο Οικονόμου ανέφερε:

"Ως ενεργός πολίτης, ως δημότης Αγίας Παρασκευής, στην οποία ζω, με την οικογένειά μου, τα τελευταία 30 χρόνια θα σας πω ότι πράγματι, το τελευταίο διάστημα είχα αρκετές συναντήσεις με φορείς, συλλόγους και μεμονωμένους συμπολίτες, με τους οποίους συζητήσαμε, πέραν των αθλητικών, και για πολλά άλλα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Δεν σας κρύβω ότι είχαμε πολλούς κοινούς προβληματισμούς. Η πόλη μας έχει πολλά ζητήματα να λύσει. Η έλλειψη χώρων στάθμευσης και δημοτικής συγκοινωνίας, έχει κυριολεκτικώς «γονατίσει» την αγορά και δημιουργεί συνθήκες κυκλοφοριακού κορεσμού. Σε διοικητικό επίπεδο ο Δήμος έχει μείνει πίσω. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις παλαιοκομματικές συμπεριφορές. Έχουμε ελλιπείς υποδομές. Η ψηφιακή – ηλεκτρονική εποχή, που μπορεί ν’ αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση του Δημότη, φαντάζει μακρινή. Έργα δεν γίνονται. Δημοτικοί χώροι δεν αξιοποιούνται. Οι υφιστάμενες δημοτικές παρατάξεις αναλώνονται σε ανούσιες αψιμαχίες και υπεράσπιση των πεπραγμένων τους, χωρίς να δίνουν λύσεις, παρά το ότι αρκετοί επικεφαλής τους έχουν δοκιμαστεί ως δήμαρχοι. Το αποτέλεσμα είναι πολλά αξιόλογα στελέχη, με καλές ιδέες και διάθεση προσφοράς, να εγκλωβίζονται και εκείνα.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει σε μένα και πολλούς άλλους συμπολίτες μας κοινούς προβληματισμούς. Και συγκλίνουμε στο ότι χρειαζόμαστε έναν νέο, δυναμικό φορέα, με σχέδιο και όραμα, ο οποίος θα μπορεί να υλοποιήσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα υποδομών και δράσεων, που ν’ ανταποκρίνονται σε μια σύγχρονη πόλη.

Αισθάνομαι να μου σκιαγραφείτε το περίγραμμα ενός νέου δημοτικού συνδυασμού. Κάνω λάθος;

Είναι πολύ πιθανό. Το εξετάζουμε σοβαρά.

Επειδή η πολιτική κουβέντα ανοίγει την… όρεξη, ν’ αποτολμήσω ένα ακόμη ερώτημα; Εάν αποφασίσετε να εμπλακείτε με τα κοινά της πόλης, θα το κάνετε από τη θέση του «απλού στρατιώτη» ή του επικεφαλής;

Το να ηγηθεί κάποιος σε μια δημοτική παράταξη δεν είναι ζήτημα μόνο προσωπικής επιθυμίας. Έχει να κάνει και με όσους θα δώσουν τον αγώνα μαζί σου. Έχει να κάνει με διεργασίες εντός μιας συντεταγμένης ομάδας, μέσα από την οποία αναδεικνύεται ο επικεφαλής που μπορεί να υποστηρίξει αυτό τον ρόλο και τις απαιτήσεις που απορρέουν από μια τόσο σημαντική ευθύνη.

Σε αυτή τη φάση προέχει η υγιής συγκρότηση της ομάδας, με στελέχη που θα συμφωνήσουν σε κοινές αξίες και κοινούς στόχους, για το καλό της πόλης μας.

Μετά από αυτό, ξέρετε, τα υπόλοιπα θα βρουν εύκολα τον δρόμο τους…

Πηγή: enypografa
"Προθερμαίνεται"για τη θέση του δημάρχου πρόεδρος ομάδας μπάσκετ!!! (φτιάχνει το συνδυασμό του...) Reviewed by THE REFEREES on 9:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.