Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έρχεται η υποβάθμιση της Α1 λόγω (και) του διαιτητικού ΕΦΚΑ!!! (η συμφωνία κυρίων διαταράσσεται...)

Η πρόσθετη καταβολή του 27% στο ΕΦΚΑ έρχεται να διαταράξει τις σχέσεις διαιτητών (κριτών, κομισάριων, παρατηρητών) - ΕΣΑΚΕ (ομάδων) και να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τη συμφωνία που έχει γίνει. Την Δευτέρα το πρωί όλες οι πλευρές θα μιλήσουν για το περίφημο θέμα όμως...
αν εμμείνει ο ΕΣΑΚΕ στο να μειωθεί το ποσό των ρέφερις στα 320 ευρώ και των υπολοίπων στα 60, τότε επέρχεται και η υποβάθμιση της Α1. 

Σύμφωνα με το νόμο, παρακρατείται από το έτος 2017 από τους εργαζόμενους το 27% και ο εργοδότης το καταβάλλει στο κράτος.

Αρχικά συνέβη στο μπλοκ παροχής υπηρεσιών και πλέον από την 1/1 και στην απόδειξη δαπάνης.

Μόνο που η συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ των δύο πλευρών ήταν για 450 ευρώ και όχι για 320!

Το ίδιο συμβαίνει και με τους κομισάριους, παρατηρητές και κριτές.

Το να φεύγει, ας πούμε, ένας κριτής ή κομισάριος ή ακόμα και παρατηρητής από το κέντρο της Αθήνας για να πάει στο Λαύριο πλέον, θα είναι ασύμφορο.

Ας πούμε ο κριτής θα λαμβάνει μ' αυτά και με τα άλλα, κάτω από 60 ευρώ, μη βάζοντας την εφορία. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους.

Κι όλα αυτά για περίπου 500 ευρώ παραπάνω ανά παιχνίδι!!!

Λύσεις υπάρχουν κι είναι πολλές, αλλά το βασικότερο είναι να πληρώνει ο ΕΣΑΚΕ και όχι οι ομάδες.

Η νέα διοίκηση αποφεύγει σαν το διάολο το λιβάνι να προχωρήσει σ' αυτή την κίνηση, όπως άλλωστε έχει προτείνει άπειρες φορές ο Χρήστος Σταυρόπουλος του Ολυμπιακού.

Οι πληρωμές επιβάλλεται να γίνονται από το λογιστήριο της λίγκας και όχι απ' αυτό των ομάδων.

Τότε θα λυθούν τα προβλήματα, διότι στη χειρότερη θα επιμεριστεί και το ποσό του ΕΦΚΑ αφού ο εργοδότης θα είναι ένας και όχι 14...


Έρχεται η υποβάθμιση της Α1 λόγω (και) του διαιτητικού ΕΦΚΑ!!! (η συμφωνία κυρίων διαταράσσεται...) Reviewed by THE REFEREES on 1:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.