Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο ...Τομ Κρουζ του ελληνικού μπάσκετ!!! (οι επικίνδυνες αποστολές...)

Ο Τομ Κρουζ, όπως θα ξέρετε, είναι γνωστός για τις επικίνδυνες αποστολές, αλλά και το γάμο του με την πανέμορφη Αυστραλέζα, Νικόλ Κίντμαν. Βέβαια υπάρχει κι ένα άλλο στοιχείο και αυτό λέγεται...
Σαϊεντολογία.

Όπως φαίνεται όμως τη συγκεκριμένη θρησκευτική οργάνωση την βλέπει θετικά και το ζεύγος Λάσκαρη, σύμφωνα με την κατάθεσή του.

Απολογούμενοι στην 11η τακτική ανακρίτρια Αθηνών Χρυσούλα Γκούμα για τη μυθιστορηματικών διαστάσεων υπόθεση της διαδικτυακής πώλησης χρυσού, μετά από μήνυση του Λετονού Μάικλ Σουμπότινς, που τους κατηγορεί  ότι «του άρπαξαν 915 κιλά χρυσού και 57 εκατομμύρια ευρώ», το ζεύγος Λάσκαρη υποστηρίζει ότι, έπεσε θύμα εκβιασμού του Λετονού χειριστή της πλατφόρμας διαδικτυακού χρυσού και Σαϊεντολόγων!

“Ο σύντροφος μου εμπιστεύτηκε απόλυτα τον σύμβουλο επιχειρήσεων και φίλο του Ιωάννη Ηλιόπουλο, κάτοικο τότε Ρίγας Λετονίας, μέλος της οργάνωσης της Σαιεντολογίας, της οποίας ο σύντροφος μου ήταν συμπαθών, συμμετέχοντας σε κάποιες εκδηλώσεις και κάνοντας δωρεές.

Ο σύντροφος μου εμπιστεύτηκε απόλυτα τον Ιωάννη Ηλιόπουλο και συγκεκριμένα, όταν δήλωσε ότι, γνωρίζει και εγγυάται τον Ρωσόφωνο Λιθουανό, κατοικο Ρίγας Λεττονίας Gediminas Kalytis, ο οποίος με τη σειρά του συνεργαζόταν με τον Λεττονό, κάτοικο Ριγας ομοιως, Mihalis Subotins, ειδικό στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προγραμματιστή και ειδικό στην δημιουργία ηλκτρονικών πλατφορμών διαδικτυακών συναλλαγών, επίσης σαιεντολόγο και αντιπρόσωπο της LRH HUBBARD College στη Ρίγα της Λετονίας.

Ο Ηλιόπουλος εξήγησε ότι, ο Sergei Eremeev ήταν ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εδρεύουσας στο Ντουμπάι εταιρίας εμπορίας χρυσού EMGOLDEX TRADE DMCC.Χειριστής της πλατφόρμας αυτής ήταν ο Μ. Subotins, ενω ο G. Kalytis ουδεμά σχέση είχε με το όλο θέμα. αλλά ήταν ο “χειριστής”, “καθοδηγητής”, “auditor”- “εξομολογητής” του Subotins εκ μέρους της οργάνωσης των Σαϊεντολόγων και λόγω της διαρθρώσεως αυτής της οργάνωσης ο Subotins έδινε αναφορά σε αυτόν".

Πηγή: Sdna
Ο ...Τομ Κρουζ του ελληνικού μπάσκετ!!! (οι επικίνδυνες αποστολές...) Reviewed by THE REFEREES on 9:19 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.