Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ένσταση για γέλια και για κλάματα: Ελλάς το μεγαλείο σου...

Αυτή η ένσταση που κατατέθηκε μας ξεπερνάει... Παράγοντες ενός συλλόγου είχαν τη φαεινή ιδέα να καταθέσουν ένσταση για... 
κακή και μεροληπτική διαιτησία εις βάρος της.

 Η Ε.Α.ΚΑ. από τα Δωδεκάνησα κατέθεσε ένσταση εις βάρος τω Γιακουμή, Καλλιπολίτη.

Τι λέει;

«Η ομάδα Α’ καταθέτει ένσταση για κακή διαιτησία, μεροληπτική κατά της α’ ομάδας. τα σφυρίγματα του β’ διαιτητή ήταν τέτοια που εκνεύρισαν την ομάδα μας, καθώς ήταν στοχευμένα και αποσκοπούσαν στην έξοδο του καλύτερου μας παίκτη Νο 7. Συγκεκριμένα σφύριξε δύο ανύπαρκτα φάουλ σε διάστημα δύο λεπτών, αντί για επιθετικό. Το επόμενο φάουλ ενώ δείχνει διεκδίκηση μετά την εξέλιξη του παιχνιδιού, δείχνει φάουλ του Νο 7. Επίσης στο ημίχρονο έχει σημειωθεί από την αντίθετη ομάδα εκπρόθεσμα καλάθι. Ο εν λόγω διαιτητής το καταμέτρησε. Στην διακοπή του ημιχρόνου συζητώντας ήρεμα με τη φάση, ο εν λόγω διαιτητής απάντησε ‘’χάνετε με 27 πόντους διαφορά και σας ενοχλούν τα σφυρίγματα μου’’; Υποστηρίζει η α’ ομάδα ότι τα σφυρίγματα και η συμπεριφορά του ήταν επιθετική κατά της ομάδας μας (υπάρχει και το βίντεο του αγώνα που επιβεβαιώνουν το παραπάνω)».

Ο δεύτερος διαιτητής του αγώνα Γιάννης Καλλιπολίτης έγραψε: «Αναφέρω ότι στο τέλος του ημιχρόνου μπήκε ένα καλάθι (ένσταση α’ ομάδας) το οποίο ήταν εμπρόθεσμο και ξέροντας το πρόβλημα που έχει ο πίνακας του γηπέδου της Καλύμνου, με την κόρνα της λήξης η οποία ηχεί δύο φορές. Την ώρα που δείχνω το καλάθι, δέχομαι επίθεση από τον πάγκο της α’ ομάδας με βαριές κουβέντες κατά το προσώπου μου (υπάρχει σχετικό βίντεο)''.
Ένσταση για γέλια και για κλάματα: Ελλάς το μεγαλείο σου... Reviewed by THE REFEREES on 4:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.