Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλήρη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Καταγγελίες Πανιώνιου για τους διαιτητές, κριτές!!!

Μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη είχαν οι Γκρίζοι Λύκοι πριν από μια εβδομάδα και σήμερα επιβεβαιώθηκαν με το πιο περίτρανο τρόπο... Οι κυανέρυθροι τα "έριξαν" για το θέμα των διαιτητών και κριτών...
λόγω του γεγονότος ότι κάποιες ομάδες δεν πληρώνουν.

Υπό τον τίτλο "Έξαλλοι στον Πανιώνιο με τους Λαρισαίους!!! (τι είπαν στο δου σου για τη διαιτησία)" είχαμε αναφερθεί στο θέμα.

Αλλά από τότε μέχρι σήμερα πληρώθηκαν οι οφειλές των Τρικάλων, του Άρη και του Γου Σου Λου...

Σήμερα στη συνέντευξη Τύπου οι παράγοντες του Πανιωνίου είπαν:


  • Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις της όσον αφορά την πληρωμή εξόδων κίνησης και διαμονής διαιτητών, τεχνικών παρατηρητών καθώς και αμοιβές κριτών/σημειωτών και παρατηρητών διαιτησίας αγώνων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας και δημοσιεύματα, αλλά και επιβεβαίωση από τον ΕΣΑΚΕ στην πρόσφατη συνεδρίαση των μελών του άλλες ΚΑΕ δεν έχουν πληρώσει εδώ και μήνες τους διαιτητές, παραβιάζοντας κατάφωρα το άρθρο 36 του πειθαρχικού κώδικα του ΕΣΑΚΕ, που έχει συνυπογραφεί απ’ όλα τα μέλη του συνεταιρισμού.
  • Στην περίπτωση αυτή σκεφτείτε ότι μια ομάδα που δεν έχει πληρώσει τα 2.500 ευρώ στους διαιτητές-κριτές για 8-9 αγώνες, αγοράζει έναν ολόκληρο παίκτη ξένο. Επίσης σκεφτείτε πόσο διαφορετικό θα ήταν το πρωτάθλημα, αν εφαρμόζονταν οι κανονισμοί και οι ΚΑΕ αυτές τιμωρούνταν όπως προβλέπεται από τον αθλητικό δικαστή με 1.000 ευρώ πρόστιμο και 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, που διπλασιάζεται σε υποτροπή.
  • Κατά τα άλλα μόνο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει τιμωρηθεί φέτος με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για δυσφήμιση του αθλήματος, για μικρής έκτασης επεισόδια που έγιναν στον προαύλιο χώρο του γηπέδου, μεταξύ αστυνομίας και μεμονομένων οπαδών μας, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και αφού έχουμε λάβει συγχαρητήρια τόσο από τον Κομισάριο του αγώνα όσο και από τα χείλη του επίσημου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ για την άψογη τέλεση του αγώνα.
  • Επίσης υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις των ΚΑΕ που αφορούν στην έκδοση δελτίων αθλητών από την ΕΟΚ. Πώς λοιπόν αυτά τα δελτία είναι έγκυρα και πως νομιμοποιούνται οι παίκτες να αγωνίζονται κανονικά στο πρωτάθλημα; Σε αυτό το θέμα περιμένουμε ακόμα απάντηση από τους αρμόδιους.
  • Είναι επίσης απορίας άξιο, ομάδες που χρωστούν στο Δημόσιο, στους διαιτητές, στους κριτές αγώνων και στους παίκτες τους, κατά τα δημοσιεύματα και μπλοκαρισμένους τους λογαριασμούς των ΚΑΕ, κατά τα λεγόμενά τους, να προβαίνουν σε μεταγραφές παικτών, ενέργειες που απαιτούν την ύπαρξη τυπικών δικαιολογητικών, όπως φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
  • Σήμερα λάβαμε γραπτή ενημέρωση σχετικά με τα θέματα αυτά όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ΌΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ, η ΚΕΔ και η ένωση κριτών δεν έχουν κάνει επίσημες καταγγελίες, άρα δεν συντρέχει λόγος εφαρμογής του ειδικού πειθαρχικού κανονισμού του ΕΣΑΚΕ. Επίσης το γεγονός ότι από την ημερομηνία αποστολής του εξωδίκου μας μέχρι σήμερα κάποια ή κάποιες ΚΑΕ τακτοποίησαν τα οφειλόμενα δεν αναιρεί ουδόλως το ατόπημα και την κωλυσιεργία και την ανοχή των δικαιοδοτικών οργάνων του ΕΣΑΚΕ στην αυστηρή τήρηση του Κανονισμού. Δηλαδή πρέπει κάποια ΚΑΕ να διαμαρτυρηθεί για να τηρηθεί ο Κανονισμός;
  • καλώ τους αρμόδιους φορείς λοιπόν να μας πουν αν όντως οι διαιτητές και κριτές είναι πληρωμένοι από όλες τις ΚΑΕ, αν τα τυπικά έγγραφα μεταγραφών εκδίδονται ,όπως πρέπει, αν οι πληρωμές των εξόδων αγώνα είναι μια προαιρετική υποχρέωση και όχι υποχρεωτική, αν η αδειοδότηση συμμετοχής ΚΑΕ στην Α1 είναι μία αέναη δυναμική κατάσταση;



  • Δε μπορώ να φανταστώ ότι οι διαιτητές και οι κριτές των αγώνων λειτουργούν εθελοντικά και δεν αμείβονται για το έργο τους και τη φυσική τους παρουσία.
Πλήρη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Καταγγελίες Πανιώνιου για τους διαιτητές, κριτές!!! Reviewed by THE REFEREES on 5:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.