Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Την ουρά στα ...σκέλια έβαλε ομάδα που κατήγγειλε με αισχρό τρόπο διαιτητές και σύνδεσμο!!!

Μια όμορφη κυβίστηση έκαναν οι παράγοντες μιας ομάδας, που βγήκαν στα κάγκελα για να διαμαρτυρηθούν για τους διαιτητές!!! Μόλις κατάλαβαν την "πατάτα" που έκαναν το ...πήραν αλλιώς...
και οι παράγοντες του  Γ.Σ. Αλμυρού εξέδωσαν και νέα ανακοίνωση για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ανάληψη.

Τι γράφει;

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών σχετικά με την ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε για τα όσα συνέβησαν στον  αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την Ανάληψη Βόλου και δεδομένου ότι η ανακοίνωση βγήκε με «τα νεύρα τεντωμένα» θα θέλαμε να επισημάνουμε το εξής:

Ουδέποτε είχαμε πρόβλημα με το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας (ανακαλούμε τις εκφράσεις τσίρκο και σφαγή), έναν από τους πιο δυνατούς και ιστορικούς συνδέσμους διαιτησίας  στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, με έμπειρους διαιτητές που εκπροσωπούν τη χώρα και έξω από τα ελληνικά σύνορα.

Στον αγώνα όμως της ομάδας μας με αντίπαλο την Ανάληψη Βόλου έχουμε παράπονα από τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ διαιτησία με αποκορύφωμα την τελευταία φάση του αγώνα για την οποία έχουμε παραθέσει και σχετικό βίντεο».
Την ουρά στα ...σκέλια έβαλε ομάδα που κατήγγειλε με αισχρό τρόπο διαιτητές και σύνδεσμο!!! Reviewed by THE REFEREES on 9:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.