Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποστομωτική απάντηση συνδέσμου σε διαιτητή!!! (δεν υπάρχουν συνωμοσίες με λυκάνθρωπους...)

Ήθελε και τα άκουσε... Η διοίκηση του συνδέσμου απάντησε συνολικά στα όσα τραγελαφικά είπε πρώην διαιτητής μπάσκετ και απουσιάζων μονίμως από τις συνεδριάσεις... Αναφερόμαστε στο δου σου του συνδέσμου...
Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο συνάδελφος κος Αντώνης Σπυρόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στην ηλεκτρονική σελίδα www.eviabasket.gr και αναφέρθηκε σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του ΣΔΚΑΣΕ. Κατ´ αρχάς να τον ενημερώσουμε ότι έχει υποπέσει σε πολλαπλά πειθαρχικά παραπτώματα βάσει του Εσωτερικού Κανονισμού του ΣΔΚΑΣΕ (ο οποίος έχει εγκριθεί σε ΓΣ και είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου) αφού όχι μόνο δεν έχει πάρει άδεια για την συνέντευξη αλλά ασκεί και κριτική σε θεσμοθετημένα όργανα του ΣΔΚΑΣΕ και της ΕΣΚΑΣΕ (άρθρο 8, παρ δ1). 

Επίσης, ότι με την ενέργεια του αυτή μας αναγκάζει να του απαντήσουμε δημοσίως σε ερωτήματα που μας είχε στείλει γραπτώς και είχαν απαντηθεί μόνο σε αυτόν. Τέλος, διαβάζοντας ιδιαιτέρως προσεκτικά τα όσα ανέφερε και επειδή το 90% περίπου, μας αφήνει παγερά αδιάφορους, αποφασίσαμε να απαντήσουμε ΜΟΝΟ σε ότι μας αφορά διότι είναι πιθανόν να δημιουργηθεί μια πλασματική εικόνα για τον Σύνδεσμό μας.

1. Σχετικά με την αποπομπή του από τις λίστες Εθνικών Πρωταθλημάτων : Καταλαβαίνουμε ότι η χρονική συγκυρία φαίνεται κάπως περίεργη, γνωρίζει όμως και ο ίδιος ότι οι λίστες των Εθνικών Κατηγοριών είχαν βγει αρκετές ημέρες πριν, χωρίς να μας έχουν κοινοποιηθεί. Μόλις ενημερωθήκαμε του μεταφέραμε την πληροφορία. Λυπούμαστε αλλά δεν αποφασίζουμε εμείς. 


Ο συνάδελφος παραδέχεται ότι το υποπτευόταν λόγω των ελαχίστων παιχνιδιών που είχε παίξει. Είναι κάτι το οποίο έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και με άλλους συναδέλφους του δικού μας Συνδέσμου που είχαν παίξει και περισσότερα παιχνίδια. Το παρόν ΔΣ επέλεξε να ακολουθήσει την πεπατημένη των προηγούμενων ΔΣ σε ανάλογες περιπτώσεις, μέλος των οποίων ήταν και ο κος Σπυρόπουλος. Ως προς τι λοιπόν το παράπονο ; Ενέκρινε τις τότε αποφάσεις που αφορούσαν άλλους αλλά δυσφορεί τώρα που αφορά εκείνον;


2. Σχετικά με την συμμετοχή του στο Σχολικό Πρωτάθλημα : Την προηγούμενη χρονιά, το αντίστοιχο Πρωτάθλημα είχε διοργανωθεί σε πόλη της Βορείου Ελλάδος. Ο συνάδελφος συμμετείχε χωρίς να μας ενημερώσει. Ο Σύνδεσμός μας το έμαθε από αναρτήσεις σε Social Media και sites που κάλυπταν την διοργάνωση. Δεν μας ενημέρωσε για την συμμετοχή του ποτέ, ούτε ποιός τον όρισε. Όταν λοιπόν δεν συμπεριλήφθηκε στις λίστες του Πρωταθλήματος της Κύπρου, ζήτησε από τον Σύνδεσμο να παρέμβει ώστε να μάθει ο ίδιος γιατί δεν πάει. 


Η απάντηση του Συνδέσμου ήταν ότι μπορεί να επικοινωνήσει με εκείνους που τον είχαν ορίσει την προηγούμενη χρονιά (χωρίς να ενημερωθεί ο ΣΔΚΑΣΕ ούτε από τον ίδιο) και να ρωτήσει ότι χρειάζεται προκειμένου να πληροφορηθεί αρμοδίως γιατί δεν τον συμπεριέλαβαν στις λίστες. Το έγγραφο παρελήφθει μετά το πέρας του Σχολικού Πρωταθλήματος καθώς και των τοπικών Πρωταθλημάτων. Δεν υπήρχε επείγουσα ανάγκη για ΔΣ καθώς είχαμε ήδη μπει στην καλοκαιρινή περίοδο, συνεπώς αποφασίστηκε να απαντηθεί με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

 Ο συνάδελφος προσκλήθηκε στο ΔΣ αλλά δεν παρευρέθηκε επικαλούμενος λόγους υγείας. Το πόσους μήνες (!) έχει την δυνατότητα να κάνει διακοπές ο καθένας μας το αφήνουμε ασχολίαστο και δεν τον αφορά. Ας μην ξεχνάμε ότι στην επερχόμενη ΓΣ, όπου θα παρουσιαστεί ο Διοικητικός Απολογισμός, οι συνάδελφοι θα έχουν την δυνατότητα να κρίνουν εάν το ΔΣ έκανε σωστά την δουλειά του. Εάν μας τιμήσει με την παρουσία του θα χαρούμε ιδιαιτέρως να ακούσουμε τις ενστάσεις του (εάν έχει) και να τις απαντήσουμε. 

3. Για την μη συμμετοχή του στα ΔΣ : Όντως ο συνάδελφος δεν συμμετέχει πλην των 2 πρώτων που ήταν ωσεί παρών, ασχολούμενος με το κινητό του και έχοντας προφανώς πάρει τις αποφάσεις του πριν δει ή ακούσει οτιδήποτε. Δεν έχει ενημερώσει για κανέναν λόγο. Ως εκλεγμένο μέλος του ΔΣ και επειδή επιβάλλεται να τιμήσει την ψήφο αυτών που τον εμπιστεύτηκαν, ας ενημερώσει πρώτα εκείνους για τους λόγους που δεν συμμετέχει προσβάλλοντας την επιλογή τους.

4. Για την αδράνεια του ΔΣ : Το ΔΣ του ΣΔΚΑΣΕ πέραν των όσων άλλων είναι υπεύθυνο, έχει πραγματοποιήσει τα 2 τελευταία χρόνια, 2 σχολές διαιτησίας. Από την περσινή αποφοίτησαν περίπου 25 συνάδελφοι οι οποίοι ήδη έχουν ενταχθεί στους ορισμούς ενώ είναι σε εξέλιξη η φετινή με άλλους 20 υποψηφίους, η οποία και τελειώνει σύντομα. Συνεπώς οι επιλογές της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΣΕ είναι αυξημένες σε σχέση με άλλα χρόνια. Είναι προφανές ότι υπάρχει διαδικασία ανανέωσης των παλιών συναδέλφων και αυτών που δεν θέλουν να παίζουν. 

Επίσης ο ΣΔΚΑΣΕ είναι σε συνεχή επικοινωνία τόσο με την ΚΕΔ/ΕΣΚΑΣΕ όσο και με την ΚΕΔ/ΕΟΚ προκειμένου να επιλύονται θέματα που προκύπτουν καθημερινά. Με δεδομένο ότι όλα τα Πρωταθλήματα εξελίσσονται ομαλά, θεωρούμε κακή συγκυρία το γεγονός ότι αναβλήθηκε ένα παιχνίδι λόγω μη αριθμητικής επάρκειας συναδέλφων. Επίσης έχουν γίνει ενέργειες ενεργοποίησης μη ενεργών συναδέλφων ως παρατηρητές διαιτησίας προκειμένου με την εμπειρία τους να βοηθήσουν τα νέα παιδιά.

5. Για τις διαρροές σε sites : Ο συνάδελφος στην μακροσκελή επιστολή που μας έστειλε τον Ιούνιο σχετικά με την μη συμμετοχή του στο Σχολικό Πρωτάθλημα, αναφερόταν και σε άλλα θέματα τα οποία απαντήθηκαν γραπτώς. Οι απαντήσεις που είχαν δοθεί δεν δημοσιοποίηθηκαν ποτέ και πουθενά. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει να βρει το ‘Βαθύ Λαρύγγι’ (υπόθεση Watergate 1972 που οδήγησε σε παραίτηση τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Richard Nixon), μάλλον θα πρέπει να ψάξει στον περίγυρο του και όχι να αποδίδει ευθύνες διαρροών προς τον Τύπο στον ΣΔΚΑΣΕ.


6. Για την μη βράβευση της Ανθής Χαϊνά : Εάν μας τιμούσε με την παρουσία του στις συνεδριάσεις του ΔΣ, θα γνώριζε ότι έχει συζητηθεί η πραγματοποίηση εκδήλωσης για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Όταν κρίνουμε εμείς ότι πρέπει, θα γίνει. Υποδείξεις, ειδικά από κάποιους που απέχουν μη προσφέροντας, θα μας επιτραπεί να μην δεχόμαστε.

Αφήσαμε για το τέλος το σχολιασμό της επιστροφής του. Συνάδελφε κανείς δεν περισσεύει. Θα ήσουν παραπάνω από χρήσιμος αφού μας χρειάζονται άνθρωποι με την εμπειρία σου. Να θυμίσουμε όμως στον κόσμο ότι και πέρυσι είχες κάνει τα ίδια δηλώνοντας κώλυμα τους 4 πρώτους μήνες της αγωνιστικής χρονιάς χωρίς να ξέρει κανείς το γιατί και χωρίς να έχεις αρμοδίως ενημερώσει τον Σύνδεσμο. Όπως όμως πολύ καλά θα κάτάλαβες, εμείς δεν παρακαλάμε κανέναν. Όποιος είναι ενεργός αυτή την στιγμή είναι επειδή το θέλει ο ίδιος. Επειδή αγαπάει το μπάσκετ. 

Και επειδή θυσιάζει προσωπικές ώρες στερώντας τες από την οικογένεια του. Πολλώ δε μάλλον τα μέλη του ΔΣ που έχουν και περισσότερες ευθύνες. Όποιος έχει σκοπό να βοηθήσει πραγματικά οι πόρτες είναι ανοιχτές. Αρκεί να το κάνει συνειδητά. Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του για να δει τι πήγε στραβά και που ευθύνεται. Ας σταματήσουμε να φορτώνουμε τα λάθη μας στους άλλους και να ανακαλύπτουμε θεωρίες συνωμοσίας στην Ζώνη του Λυκόφωτος με λυκάνθρωπους και άλλα φανταστικά όντα.

Είμαστε στην διάθεση σου για έναν ειλικρινή διάλογο με την προοπτική της επίλυσης των όποιων προβλημάτων’.

Αποστομωτική απάντηση συνδέσμου σε διαιτητή!!! (δεν υπάρχουν συνωμοσίες με λυκάνθρωπους...) Reviewed by THE REFEREES on 9:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.