Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έμμεση απάντηση στους Γκρίζους Λύκους!!! (επιθέσεις κάτω από τη ζώνη σε διαιτητή...)

Μπορεί να το έχετε καταλάβει, μπορεί και όχι: Οι Γκρίζοι Λύκοι δεν διαβάζονται μόνο από τον μικρόκοσμο της διαιτησίας, αλλά και από τους ανθρώπους που είναι γύρω από τις ομάδες. Γι' αυτό και τα κλικαρίσματα έχουν φθάσει σε υψηλό επίπεδο.

Βγήκε, που τα λέτε, ο Γιασεμής για να απαντήσει εμμέσως στους Γκρίζους Λύκους για τη σχέση του με τη δικηγόρο Χριστίνα Γαλάτουλα. 

Πρόκειται για τη σύζυγο του προέδρου της τοπικής επιτροπής Χίου, Α. Τσαρδάκα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός προπονητή που επιτέθηκε εις βάρος του Βαλάντη Κοντίλη και προσπάθησε να του δημιουργήσει πρόβλημα. 

Βγήκε λοιπόν, ο Γιασεμής στο chiospress για να πει ότι την Γαλάτουλα την είχε δικηγόρο το 2001 σε οικογενειακή του υπόθεση και το 2006 σε τροχαίο, για να δικαιολογήσει ότι κακώς έπραξε και έβαλε τη σύζυγο του προέδρου της ΤΕ στη δικαστική διένεξη με τον πρόεδρο του συνδέσμου. 

Απάντησε στους Γκρίζους Λύκους που έθεσε το θέμα, μόνο που δεν πολυκατάλαβε: Εμείς γράψαμε ότι η Γαλάτουλα δεν έπρεπε ν' αναλάβει την υπόθεση για ηθικούς λόγους. 

Ο σύζυγός της καταλαμβάνει την ανώτατη θέση στο μπάσκετ και ως εκ τούτου, δεν θα έπρεπε να εμπλακεί σε μια υπόθεση δύο ανθρώπων, πολλώ δε μάλλον σε μια βιαιοπραγία ενός διαιτητή. 

Διότι, προκύπτουν πολλά θέματα όταν:

  • Η σύζυγος του προέδρου της ΤΕ υπερασπίζεται τον άνθρωπο που επιτέθηκε εις βάρος μέλους του μπάσκετ. Όποιο κι αν είναι αυτό!
  • Ως πρόεδρος της ΤΕ μεταφέρει το θέμα στην κεντρική διοίκηση (ΔΣ της ΕΟΚ), αφού ίσως και να εμφανίζεται μεροληπτική στάση.
  • Ως πρώην κριτής θα έπρεπε να είναι πιο ευαίσθητος σε θέματα επιθέσεως εις βάρος της μεγάλης διαιτητικής οικογένειας.

    Άρα, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΤΕ Χίου θα έπρεπε, ως φοιτητής στη σχολή ασυρματιστών, να γνωρίζει τη "σιγή ασυρμάτου"...  



 
Έμμεση απάντηση στους Γκρίζους Λύκους!!! (επιθέσεις κάτω από τη ζώνη σε διαιτητή...) Reviewed by THE REFEREES on 3:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.