Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κρίσιμη συνάντηση των διαιτητών για σοβαρά ζητήματα!!! (τι, που και πότε...)

Πρόκειται για ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα στο χώρο της διαιτησίας, που άπαντες πρέπει να έχουν άποψη αλλά και λόγο. Διότι, όπως θα έχετε καταλάβει ξημερώνει νέα μέρα στη διαιτησία.
Γι' αυτό και πρέπει να μπουν στο πεπαλαιωμένο καταστατικό νέα στοιχεία, προσαρμοσμένα στη νέα εποχή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ) , αποφάσισε την πραγματοποίηση Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης την 28η Απριλίου 2018 , ημέρα  Σάββατο και ώρα 10.00 π.μ. και προσκαλεί όλα τα μέλη της , σύμφωνα με το Καταστατικό της , στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ , οδός Ματζαγριωτάκη 76 τ.κ 176-76  Τηλέφωνο 213 2070300. 
Η Καταστατική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , με θέματα ημερησίας διάταξης :

1.    Εκλογή Προεδρείου (Πρόεδρος και δύο Γραμματείς).
2.    Τροποποίηση Εσωτερικού Κανονισμού Διαιτησίας ΟΔΚΕ.

Κάθε Σύνδεσμος θα αποστείλει αντιπρόσωπό του μετά ενός αναπληρωματικού , τους οποίους θα εκλέξει το Διοικητικό του Συμβούλιο. Οι αντιπρόσωποι και οι αναπληρωματικοί τους εκπροσωπούντες και παριστάμενοι για λογαριασμό κάθε Συνδέσμου θα είναι νομίμως εξουσιοδοτημένοι εγγράφως παρά του Διοικητικού τους Συμβουλίου. Κάθε αντιπρόσωπος ένα μόνο Σύνδεσμο μπορεί να εκπροσωπεί. Οι ορισθέντες αντιπρόσωποι πρέπει να είναι υποχρεωτικώς μέλη του Συνδέσμου τους.

Ειδικότερα σύμφωνα με το Καταστατικό της ΟΔΚΕ για την παρούσα Καταστατική Γενική Συνέλευση η οποία αφορά τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Διαιτησίας της ΟΔΚΕ πρέπει απαραιτήτως να προηγηθούν Γενικές Συνελεύσεις των Συνδέσμων-Μελών της ΟΔΚΕ για την συζήτηση των θεμάτων και των διαφόρων προτάσεων. Αυτό πρέπει να μνημονεύεται στο πληρεξούσιο έγγραφο κάθε Συνδέσμου. Κάθε Σύνδεσμος που δεν τηρεί την παρούσα διάταξη αποκλείεται αυτοδικαίως από την Γενική Συνέλευση.

Η Καταστατική Γενική Συνέλευση σε περίπτωση μη επίτευξης  απαρτίας θα επαναληφθεί άνευ ετέρας πρόσκλησης την επόμενη ημέρα , Κυριακή 29/4/2018 , την ίδια ώρα , στον αυτό τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Κρίσιμη συνάντηση των διαιτητών για σοβαρά ζητήματα!!! (τι, που και πότε...) Reviewed by THE REFEREES on 1:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.