Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απαίτηση συνδέσμων: Απαγορεύεται οι παρατηρητές διαιτησίας να αξιολογούν την κατηγορία του γιου τους!!!

Πέρασε στα ψιλά, αλλά είναι ένα γεγονός. Η συντριπτική πλειοψηφία των συνδέσμων πήρε μια δύσκολη απόφαση αλλά γι' αυτούς ζωτικής σημασίας.

Ο Κώστας Πουρσανίδης, πρόεδρος της Θεσσαλονίκης, έθεσε σαφέστατα στη γου - σου την πρόταση κατάργησης του κανονισμού, που απαγορεύει σε παρατηρητή διαιτησίας να αξιολογεί πρώτου βαθμού συγγενείς.

Η αντίδραση, όμως ήταν τόσο έντονη και παρατεταμένη, που όχι μόνο δεν αποσύρθηκε αλλά έγινε και για δευτέρου βαθμού!!!

Σαν να λέμε, δηλαδή, ότι ο Πουρσανίδης πήγε για μαλλί και βγήκε ξυρισμένος...

Είκοσι ένας σύνδεσμοι αντέδρασαν έντονα και συμπεριέλαβαν το συγκεκριμένο άρθρο στον κανονισμό, ενώ μόλις τέσσερις διαφώνησαν και συγκεκριμένα η Θεσσαλονίκη, η Κρήτη, ο Βόλος και το Κιλκίς. 

Το φοβερό είναι ότι για πρώτη φορά ακούστηκε στη συνέλευση με έντονο τρόπο ότι κακώς ο Στέλιος Συμεωνίδης, γενικός συντονιστής της ΚΕΔ, παρατηρεί διαιτητές της ίδιας κατηγορίας με τον Στυλιανό Συμεωνίδη!!!

Ζήτησαν, μάλιστα, από τον πρόεδρο του συνδέσμου να του μεταφέρει την απαίτηση των συνδέσμων και την απόφαση που πάρθηκε...  


Απαίτηση συνδέσμων: Απαγορεύεται οι παρατηρητές διαιτησίας να αξιολογούν την κατηγορία του γιου τους!!! Reviewed by THE REFEREES on 6:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.