Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Επιστολή Γκόντα στους προέδρους συνδέσμους: "Η ΟΔΚΕ να βγει πιο δυνατή από τη ΓΣ!!!" (διαβάστε σε τι διαφωνεί...)

Ο Σπύρος Γκόντας, αμέσως μετά την επιστροφή του στην προεδρία του ΣΕΔΚΑ, έχει ανοικτά μέτωπα. Αύριο έχει καλέσει δου - σου στο σύνδεσμο, την Τετάρτη θα γίνει γου - σου και το Σάββατο θα διεξαχθεί η καταστατική συνέλευση.

Για το τελευταίο κομμάτι ο Σπύρος Γκόντας απέστειλε έγγραφο σε όλους τους προέδρους και αφού πρώτα αναφέρει ότι διαφωνεί σε κάποια σημεία του υπό σύνταξη καταστατικού, ξεκαθαρίζει ότι η ΟΔΚΕ πρέπει να βγει δυνατή.


Να τι αναφέρει:

Συνάδελφοι σας ενημερώνω για επιστολή μου που στάλθηκε σήμερα το πρωί προς τους Προέδρους των Συνδέσμων Μέλη Ο.Δ.Κ.Ε, με αφορμή την ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο.Δ.Κ.Ε Αγαπητοί Συνάδελφοι καλημέρα. 

 Φυσικά όλοι γνωρίζετε τα δεδομένα που υπάρχουν στον ΣΕΔΚΑ, με την παράνομη (με απόφαση δικαστηρίου) αναδιάρθρωση που έγινε τον Νοέμβριο του 2017. 

Όλο το προηγούμενο διάστημα ΔΕΝ είχα ενημέρωση από τα Μέλη του Δ.Σ του ΣΕΔΚΑ για τις προτεινόμενες αλλαγές, αλλά ούτε και από κάποιο μέλος του Δ.Σ της ΟΔΚΕ. 

 Επειδή δεν θέλω να σας φέρω προ εκπλήξεων, σας ενημερώνω ότι είμαι αντίθετος σε πολλά σημεία, όχι μόνο από όσα προτείνονται αλλά και από αυτά που υπάρχουν και δεν αλλάζουν στον Εσωτερικό Κανονισμό της Ομοσπονδίας μας. 

Κάποια είναι σημαντικά και κάποια άλλα όχι και τόσο. 

Θα ασχοληθώ με τα σημαντικά: Υπάρχουν σημεία που εμπλέκονται με το Καταστατικό της Ομοσπονδίας μας και κατά την άποψη μου (και όχι μόνο, αφού ζήτησα την βοήθεια κορυφαίων διαιτητικών παραγόντων της πατρίδας μας με έδρα την Αθήνα) θα πρέπει να προστεθούν σε αυτό. 

Υπάρχουν σημεία που χρειάζονται αλλαγή γιατί αφαιρούνται αρμοδιότητες από τους Συνδέσμους και μεταφέρονται στην ΟΔΚΕ, χωρίς (και πάλι κατά την άποψη μου) επαρκή αιτιολόγηση. 

Υπάρχουν σημεία που δεν έχουν λόγο ύπαρξης στον παρόντα κανονισμό αλλά στον κανονισμό Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ Θυμίζω (για χάρη του λόγου, είμαι σίγουρος ότι το θυμάστε) ότι η Ο.Δ.Κ.Ε είναι δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο διαιτητών και ως τέτοιο πρέπει να λειτουργεί. 

Το τι έγινε στο παρελθόν και για ποιους λόγους, δεν με ενδιαφέρει.

Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα (αν συμφωνείτε και εσείς) που υπάρχουν. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να γίνει μέσα από εποικοδομητικό διάλογο και σύνθεση απόψεων. 

Ο ΣΕΔΚΑ και εγώ προσωπικά, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε άποψη, άλλωστε υπάρχουν μεταξύ μας πολλοί πιο έμπειροι από εμένα Πρόεδροι Συνδέσμων. 

Αλλά προ τετελεσμένων αποφάσεων ΔΕΝ πρόκειται να συμφωνήσουμε. 

Σας παρακαλώ ετοιμαστείτε για αληθινό διάλογο για την πρόοδο και το καλό της διαιτησίας … χωρίς την δικαιολογία του χρόνου. 

 Η Ο.Δ.Κ.Ε από αυτή την ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ πρέπει να βγει πιο ΔΥΝΑΤΗ. 

Χαρ. Καραμανλ.
Επιστολή Γκόντα στους προέδρους συνδέσμους: "Η ΟΔΚΕ να βγει πιο δυνατή από τη ΓΣ!!!" (διαβάστε σε τι διαφωνεί...) Reviewed by THE REFEREES on 8:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.