Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η απρόσμενη μεταστροφή του Πουρσανίδη στη γου - σου!!! (μια από τις κολώνες της ΟΔΚΕ...)

Ο Κώστας Πουρσανίδης είχε εντείνει τις τελευταίες ημέρες τις προσπάθειές του, προκειμένου να ακολουθήσουν κι άλλοι τις απόψεις του περί των καταστατικών αλλαγών.

Τελικά, ελάχιστοι σύνδεσμοι ενστερνίστηκαν τις απόψεις τους, αφενός διότι η πλειονότητα αυτών δεν ήταν σωστές και αφετέρου, επειδή οι σύνδεσμοι είχαν αποφασίσει τι θέλουν.

Αν εξαιρέσουμε λοιπόν, την έναρξη της διαδικασίας, όπου ο πρόεδρος του συνδέσμου της Θεσσαλονίκης, ήταν ιδιαίτερα επιθετικός στην ομιλία του, στη συνέχεια έκανε στροφή 180 μοιρών και αποτέλεσε μια από τις κολώνες της ΟΔΚΕ!!!

Η απόρριψη των προτάσεων του από την συντριπτική πλειοψηφία των συνδέσμων τον ώθησε να συνθηκολογήσει και να κάνει την εξής καταπληκτική πρόταση:

Οι διαιτητές των εθνικών κατηγοριών να χρηματοδοτούν την ΟΔΚΕ, ανάλογα με τα παιχνίδια που παίζουν και τα έσοδα που έχουν.

Δηλαδή, αντί να πάρει η ΟΔΚΕ ελάχιστα απ' όλους, θα πάρει πολλά από τους λίγους και κυρίως από τους διεθνείς και τους έμπειρους.

Κι αυτό, πράγματι, είναι μια πολύ καλή πρόταση που έφερε ο πρόεδρος αλλά και διαιτητής της Α1, Κώστας Πουρσανίδης, που είναι προς τιμή του. 

Πράγματι, απέδειξε με τη στάση και τη συμπεριφορά του ότι η Θεσσαλονίκη τάσσεται υπέρ της ΟΔΚΕ και του δυναμικού της λόγου και έργου.

Και ότι η ομοσπονδία είναι αυτή που θα διασφαλίσει την ομαλότητα και την αξιοπιστία στο χώρο της διαιτησίας...

    
Η απρόσμενη μεταστροφή του Πουρσανίδη στη γου - σου!!! (μια από τις κολώνες της ΟΔΚΕ...) Reviewed by THE REFEREES on 3:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.