Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Μέλος της ΚΕΔ κλήθηκε από τον Εισαγγελέα λόγω αποφάσεων!!! (ποιος έκανε την καταγγελία και γιατί...)

Πριν από λίγες ημέρες μέλος της ΚΕΔ βρέθηκε στον Ειρηνοδικείο για να δώσει εξηγήσεις στις αποφάσεις που πάρθηκαν. Για να γνωρίζετε όλα τα μέλη της επιτροπής θα περάσουν από τον Εισαγγελέα
αλλά πρώτος και καλύτερος βρέθηκε ο πρώην, πλέον, παράγοντας της ΚΕΔ Κώστας Μουζάκης.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν οι καταγγελίες έγιναν από την πλευρά του Ολυμπιακού σε συνέχεια των εξώδικων διαμαρτυριών που απέστειλαν για την απουσία των Ευρωλιγκαίων ρέφερις.

Οι καταγγελίες είναι:


  • Η απουσία των διαιτητών της Ευρωλίγκα (Γκόντας, Κορομηλάς, Φούφης, Παπαπέτρου) από τους αγώνες της Α1 από το 2016 και ύστερα.
  • Η απουσία τους μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.
  • Η παράνομη συγκρότηση της ΚΕΔ, αφού αποτελείται και από μη διεθνείς διαιτητές (Παπαδόπουλος, Ταβουλαρέας).

    Το πρώην μέλος της ΚΕΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν συμμετείχαν στα παιχνίδια της Α1 λόγω αντιπαλότητας της ΦΙΜΠΑ με την Ευρωλίγκα και ύστερα από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ επέστρεψαν στα ελληνικά πρωταθλήματα.

    Η συχνότητα όμως και η συμμετοχή τους στα ματς βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την ΚΕΔ, η οποία διαχειρίζεται τους ρέφερις σύμφωνα με το νόμο.

    Για την τελευταία καταγγελία άποψη της ΕΟΚ και των μελών της ΚΕΔ είναι ότι ο νόμος ξεκαθαρίζει ότι "αν δεν επαρκούν" οι διεθνείς και οι καθηγητές διαιτησίας, τότε επιλέγονται από την Α1 και την Α2.

    Και η επάρκεια έχει να κάνει, σύμφωνα πάντα με τα μέλη του δου σου, όχι με την ποσότητα αλλά με την ποιότητα, προχωρώντας σε αξιολόγηση. 

Δείτε το επίμαχο σημείο: 


Το σίγουρο είναι ότι συνεχίζεται η αντιπαλότητα με την ΕΟΚ και την ΚΕΔ και όπως λέγεται, θα κορυφωθεί πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος...

Χαρ. Καραμανλ.
Αποκλειστικό: Μέλος της ΚΕΔ κλήθηκε από τον Εισαγγελέα λόγω αποφάσεων!!! (ποιος έκανε την καταγγελία και γιατί...) Reviewed by THE REFEREES on 10:49 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.