Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ενωμένοι οι Θεσσαλονικείς διαιτητές στη ΓΣ: Ζήτησαν να παίζουν οι Ευρωλιγκαίοι στην Ελλάδα, ενώ αντιδρούν στην άδεια της ΕΟΚ...

Οι διαιτητές της Θεσσαλονίκης είναι πρωτοπόροι και έδειξαν ότι είναι μια οικογένεια. Την Τετάρτη έγινε η γενική συνέλευση, όπου έδειξαν ότι είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά!!!

Απέρριψαν αρκετά σημεία στις τροποποιήσεις του εσωτερικού κανονισμού αλλά και έλαβαν δύο σημαντικές αποφάσεις, ζητώντας:


  •  Να παίζουν οι διαιτητές της Ευρωλίγκας στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατακρίνοντας ξεκάθαρα τις μεθοδεύσεις της ΕΟΚ και κατ' επέκταση της ΚΕΔ, στην οποία ηγείται το μέλος του Στέλιος Συμεωνίδης!
  • Να μην παίρνουν άδεια οι διαιτητές από την ΕΟΚ, προκειμένου να σφυρίξουν σε άλλο πρωτάθλημα! "Είμαστε ελεύθεροι να σφυρίζουμε σε οποιοδήποτε επίσημο πρωτάθλημα", ανέφεραν οι ρέφερις και μάλιστα συμφώνησαν και μέλη του δου - σου.

    Άρα, οι Θεσσαλονικείς είναι μπροστάρηδες στην ανατροπή του σκηνικού, καλώντας τον διαιτητή της Α1 Κώστα Πουρσανίδη, ως πρόεδρο του συνδέσμου Θεσσαλονίκης, να ακολουθήσει πιστά τις αποφάσεις τους.

       
Ενωμένοι οι Θεσσαλονικείς διαιτητές στη ΓΣ: Ζήτησαν να παίζουν οι Ευρωλιγκαίοι στην Ελλάδα, ενώ αντιδρούν στην άδεια της ΕΟΚ... Reviewed by THE REFEREES on 12:41 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.