Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Tο ταμείο της ΟΔΚΕ γεμίζει ευρώπουλα!!! (για μια ομοσπονδία με ισχυρό λόγο...)

Μέχρι τώρα η ΟΔΚΕ αποτελούσε ένα διακοσμητικό ρόλο στο χώρο της διαιτησίας και υπήρχε μόνο για ταξιδάκια και δημόσιες σχέσεις του προέδρου. Όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην τους τελευταίους μήνες, με την ομοσπονδία να έχει καταλυτικό ρόλο στα διαιτητικά πεπραγμένα.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν θα καλείται να αναζητεί κάθε χρόνια χρήματα για να καλύπτει τις βασικές ανάγκες της.

Ο Μπούσιας, ξεκινώντας το λόγο του, ανέφερε ότι αποσύρει την πρόταση αναφορικά με την άδεια που πρέπει να λαμβάνουν οι διαιτητές για να σφυρίζουν σε άλλα πρωταθλήματα (Ευρωλίγκα), κάτι που έγινε δεκτό με ανακούφιση και χαμόγελα.

Και φάνηκε ξεκάθαρα ότι η πρόταση του Κώστα Πουρσανίδη, ώστε η ΟΔΚΕ να βρίσκει κάθε χρόνο χρήματα από διαφημίσεις, έπεσε στο κενό αφού σύσσωμοι οι σύνδεσμοι αποφάσισαν να της δίνουν ετησίως χρήματα.

Η παρέμβαση της Αθήνας και του Σπύρου Γκόντα ήταν καταλυτική κι η λύση ήταν το ποσό να επωμιστούν οι ενεργοί διαιτητές, αναλογικά με τα χρήματα που λαμβάνουν.

Συνεπώς, στο ταμείο της ΟΔΚΕ θα μπαίνουν περίπου 10.000 ευρώ το χρόνο για τις βασικές ανάγκες της ομοσπονδίας. 
Tο ταμείο της ΟΔΚΕ γεμίζει ευρώπουλα!!! (για μια ομοσπονδία με ισχυρό λόγο...) Reviewed by THE REFEREES on 7:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.