Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο ποιητής ...Φανφάρας του Κόροιβου τον έριξε στην Α2!!! ("σκιές" για παίκτες και πρωτάθλημα άφησε ο Καλαμπάκος με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις...)

Άξιος της μοίρας του ήταν ο Κόροιβος και δικαίως έπεσε στην Α2. Όχι, ότι ο Πανιώνιος δίκαια έμεινε στην Α1, τη στιγμή που με τον Αλεξανδρή στον πάγκο είχε τρεις στις τρεις ήττες και μάλιστα με 20αρες...

Όμως, ο Κόροιβος έπρεπε να πέσει για να πληρώσει την υπεροψία που παρουσίασε, θεωρώντας ότι θα παραμείνει και του χρόνου στην Α1.

Για να θυμόμαστε, τα Τρίκαλα είχαν σώσει πριν από δύο χρόνια τον Κόροιβο και από τότε οι σχέσεις των παραγόντων ήταν εξαιρετικές και τα έλεγαν συχνά.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, οι του Κόροιβου δεν πήραν ούτε καν τηλέφωνο, διότι έβλεπαν ότι τα Τρίκαλα δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν. 

Κι αυτό τους στοίχισε ακριβά...

Σε ...τσίρκο μετατράπηκε το γήπεδο πριν την έναρξη, με όλους να πανηγυρίζουν την παραμονή στην κατηγορία και να το παίζουν "βαρύ πεπόνι".

Και ο Καλαμπάκος έκανε το μοιραίο λάθος: Δεν διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση, υποτιμώντας τους αντιπάλους του και αφήνοντας τους παίκτες να γιορτάζουν στο γήπεδο!!!

Και φθάνουμε στο επίμαχο σημείο, δηλαδή, τις υπόνοιες που άφησε για ...τρυπημένους παίκτες και δη Έλληνες.

Κι αντί να βγουν όλοι να καταδικάσουν τη στάση του και τα όσα είπε, τον αποθέωσαν!!!

Ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Βγήκε ένας κόουτς και άφησε να εννοηθεί ότι κάποιοι Έλληνες, ίσως και μπορεί, να έστησαν το παιχνίδι και τον έκαναν θεό!!!

Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια!!!

Π@π@ριές είπε ο Καλαμπάκος και πραγματικά δεν το περιμέναμε.

Ποιος αλήθεια, από τους Έλληνες έχουν τις δυνατότητες και το ρόλο για να στήσουν ένα ματς;

Απαράδεκτα ήταν τα λόγια του προπονητή και πρέπει να ζητήσει άμεσα συγνώμη.

Με το να αφήνει να διαρρεύσει ότι κάποιοι παίκτες ίσως, να είναι "πιασμάν", δημιουργεί προβλήματα στην αξιοπιστία του μπάσκετ.

Τη στιγμή που όλοι γράφουν και λένε ότι κέρδισε η αξιοπιστία του μπάσκετ, ο Καλαμπάκος αφήνει "σκιές" και πρέπει να τον καλέσει τάχιστα ο αθλητικός δικαστής, ώστε να αποδείξει τα λεγόμενά του. 

Δεν είναι άδικο;
Ο ποιητής ...Φανφάρας του Κόροιβου τον έριξε στην Α2!!! ("σκιές" για παίκτες και πρωτάθλημα άφησε ο Καλαμπάκος με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις...) Reviewed by THE REFEREES on 10:32 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.