Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Και 6ος Έλληνας διαιτητής από του χρόνου στην Ευρωλίγκα!!! (ποια ονόματα σιγοψιθυρίζονται στο Βελιγράδι...)

Η ελληνική διαιτησία στα καλύτερά της... Πληροφορίες που προέρχονται από το Βελιγράδι, που διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους ορθόδοξους ναούς στον κόσμο και γενικότερα ένα από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά κτίσματα, τον Ναό του Αγίου Σάββα, αναφέρουν ότι θα προστεθεί και 6ος διαιτητής στην Ευρωλίγκα από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ρίτσαρντ Στόουκς, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας δεδομένου ότι και οι πέντε Έλληνες (Χριστοδούλου, Γκόντας, Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Φούφης) είναι εξαιρετικοί, σκέφτεται να προσθέσει ακόμα έναν...  

Το ερώτημα, όπως θα καταλάβατε, που τίθεται εστιάζεται στον 6ο ρέφερι;

Οι ίδιοι, μεταξύ μας, μπορεί να γνωρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά μπορεί και να μην το γνωρίζουν...

Χωρίς να το σκεφτούμε, το μυαλό μας θα πήγαινε στον Τάκη Αναστόπουλο, ο οποίος σφύριζε και έφυγε από την Ευρωλίγκα λόγω της μικρής χρησιμοποίησής του από τον Στόουκς. 

Επακολούθησε επιστολή εκ μέρους του Αθηναίου ρέφερι και μάλιστα, έντονη.

Άρα, ο Στόουκς τον γνωρίζει και από την καλή αλλά και από την ...ανάποδη.

Το θετικό είναι ότι ο Αναστόπουλος διανύει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού είναι γεννημένος το 1970.

Το δεύτερο φαβορί λέγεται ότι είναι ο Θεσσαλονικιός, Γιώργος Πουρσανίδης, για τον οποίο έχει μιλήσει όπως μάθαμε βορειοελλαδίτης παράγοντας. 

Έχει αθλητικές αλλά και διαιτητικές ικανότητες, όμως, είναι πιο πίσω από κάθε άποψη συγκριτικά με τους Παπαπέτρου και Φούφη.

Ο τρίτος υποψήφιος λέγεται ότι δεν είναι διεθνής, αλλά το "ψάχνει" έντονα τα τελευταία δύο χρόνια. 

Μιλάει απ' ευθείας με τον Στόουκς, άρα η πρόσβαση είναι και πιο εύκολη.

Ο τέταρτος υποψήφιος είναι μια ...κατηγορία μόνος του.

Το θέμα βέβαια, είναι τι θέλει ο Στόουκς. Αν θέλει έτοιμο και πρωτοκλασάτο ρέφερι θα προτιμήσει τον Αθηναίο, αλλά αν θέλει έναν διεθνή που θα τον "φτιάξει" θα δώσει το ΟΚ στον Θεσσαλονικιό. 

Αν από την άλλη, θέλει μη διεθνή κυρίως για το Γιούροκαπ, τότε θα καταφύγει στη λύση του τρίτου, ενώ αν επιζητάει το ...κάτι εξαιρετικά διαφορετικό θα πάει στην τέταρτη λύση.
Αποκλειστικό: Και 6ος Έλληνας διαιτητής από του χρόνου στην Ευρωλίγκα!!! (ποια ονόματα σιγοψιθυρίζονται στο Βελιγράδι...) Reviewed by THE REFEREES on 12:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.