Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα στοιχεία ΣΟΚ: Οι ανήλικοι στο πούλμαν, οι ζημιές στο κλειστό και η ταυτοποίηση ανεγκέφαλων στο ματς της ντροπής!!! (θέλουν να γίνουν τα 6 τελευταία λεπτά...)

Στοιχεία σοκ αποκαλύπτουν (και) σήμερα οι Γκρίζοι Λύκοι για το ματς της ντροπής μεταξύ του ΟΚΑΜ και της Νήαρ Ηστ. Όπως διαπιστώθηκε ύστερα από έλεγχο της αστυνομίας στο πούλμαν της Νήαρ Ηστ, βρέθηκαν περίπου 40 ανήλικοι εκ των 57 επιβατών!!!

Λέγεται, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, μάλιστα, ότι ταυτοποιήθηκαν επτά οπαδοί, οι οποίοι και θα έχουν δικαστικές περιπέτειες.

Σήμερα έγινε η καταγραφή των ζημιών στο κλειστό του Μαρκοπούλου και όπως αναφέρουν οι γηπεδούχοι, κυμαίνονται μεταξύ 40 και 50.000 ευρώ, αφού το παρκέ έχει καεί σε τρία σημεία!!!

Περίπου 36 καθίσματα και πέντε πολυθρόνες καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ έχουν διαλυθεί τα κιγκλιδώματα του γηπέδου.

Οι γηπεδούχοι διαρρέουν ότι θα καταγγείλουν παλιό προπονητή στον ΣΕΠΚ ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων...

Το φοβερό είναι ότι η Νήαρ Ηστ επιδιώκει να συνεχιστούν τα 6 τελευταία λεπτά, όμως ο Γιάννης Αλεξόπουλος της ΕΣΚΑ είναι απόλυτα κατηγορηματικός και δεν πρόκειται να παρεκκλίνει.

Αφενός θα ανακοινωθεί η μέρα διεξαγωγής του ματς ΟΚΑΜ - Γαλάτσι και αφετέρου, θα προχωρήσει στον μηδενισμό αλλά και στον αποκλεισμό της έδρας, όπως αποκάλυψαν χθες οι Γκρίζοι Λύκοι.

Δείτε και το νέο video - ντοκουμέντο...

Νέα στοιχεία ΣΟΚ: Οι ανήλικοι στο πούλμαν, οι ζημιές στο κλειστό και η ταυτοποίηση ανεγκέφαλων στο ματς της ντροπής!!! (θέλουν να γίνουν τα 6 τελευταία λεπτά...) Reviewed by THE REFEREES on 10:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.