Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πολύωρη συνομιλία Συμεωνίδη, Βασιλακόπουλου για τη διαχείριση της κρίσης!!! (τι ειπώθηκε...)

Το θέμα που ξέσπασε με επίκεντρο την οικογένεια Συμεωνίδη, σίγουρα, θα ταλαιπωρήσει και την ΕΟΚ, αφού όπως λέγεται, θα γίνουν καταγγελίες τόσο στο υφυπουργείο Αθλητισμού όσο και στην ΦΙΜΠΑ!!!

Να θεωρείται βέβαιο ότι ενόψει τελικών της Α1 η υπόθεση θα πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού υπάρχουν σύλλογος ή σύλλογοι που θα κινητοποιηθούν προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Και όπως καταλαβαίνετε, στόχος δεν είναι μόνο ο Συμεωνίδης...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βασιλακόπουλος και Συμεωνίδης μίλησαν τηλεφωνικά, με στόχο την καλύτερη διαχείριση της κρίσης και δεν αποκλείεται να συναντηθούν από κοντά εντός των προσεχών ημερών και πάντως, πριν την επόμενη συνεδρίαση της ΚΕΔ.

Ο γενικός συντονιστής της επιτροπής υπογράμμισε ότι η παραίτησή του είναι στη διάθεση του προέδρου της ΕΟΚ, ο οποίος όμως καλείται να ...βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. 

Κοινώς, ν' αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την παραίτησή του ή όχι.

Ουδέποτε κατά το παρελθόν ο Στέλιος Συμεωνίδης έχει καταθέσει παραίτηση, όπως ψιθυρίζεται, αφού αν το είχε κάνει, τότε θα αποχωρούσε αυτόματα από την ΚΕΔ.


Χαρ. Καραμανλής

Πολύωρη συνομιλία Συμεωνίδη, Βασιλακόπουλου για τη διαχείριση της κρίσης!!! (τι ειπώθηκε...) Reviewed by THE REFEREES on 4:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.